Nnywellness.com

T-Mobile har en GPS Tracker telefon?


T-Mobile har en GPS Tracker telefon?

Mobiltelefoner kommer med flere og flere funksjoner hver gang en ny telefon er innført. Globale posisjon System (GPS) teknologien har blitt som krevende en funksjon i telefoner som har i biler. GPS bruker satellitt-teknologi til å finne steder.

T-Mobile G2

Uten tvil T-Mobiles flaggskip, G2 er T-Mobiles oppføring å konkurrere med iPhone og andre smarttelefoner i markedet. G2 er utstyrt med GPS funksjonaliteten og et spor puten for navigering. Det har også en rekke andre som Google, synlig Voicemail, berøringsskjerm og uttrekkbar tastatur.

T-Mobile Comet

Kometen er en annen telefon produsert av T-Mobile med GPS funksjonaliteten. Denne telefonen er markedsført som en rimeligere versjon av G2, med tilsvarende funksjoner, men uten trekk ut tastaturet.

Andre produsenter

T-Mobile også bærer telefoner fra andre produsenter. LG Optimus, Samsung Gravity og Nokia Nuron er blant noen som har GPS-funksjonalitet. Nokia Nuron er også tilgjengelig for forhåndsbetalte.

Ikke-GPS mobiltelefon

Du kan bruke telefonen for navigering selv uten en GPS-brikken. Google Maps Mobile fungerer for noen telefon med Internett-funksjoner ved hjelp av informasjon fra mobiltelefon tårnene.