Nnywellness.com

Hvordan du Wire høyttalere på 2 ohm


Å vite hvordan du wire høyttalere på 2 ohm er et nyttig verktøy når du setter sammen en bil Hørlig system. Bilstereo Forsterkere produserer vanligvis mer strøm når utdataene skal en 2 ohm Last, så ledningsnett høyttalerne for å opprette denne impedans belastningen er en flott måte å få de fleste volumet og slå av systemet. Ved å forstå kan et enkelt prinsipp, og du koble høyttalerne til 2 ohm.

Instruksjoner

• Finn ut ohm vurdering av høyttalerne. Dette er trykt på baksiden av magneten i nesten alle tilfeller. De fleste bil høyttalere er 4 ohm, og du trenger to 4-ohm høyttalere opprette 2 ohm belastning for forsterkeren.

• Cut to lengder høyttalerledningen. Ledningen må være lang nok til å nå fra forsterkeren til første høyttaler, og deretter fra den første høyttaleren til den andre høyttaleren. Stripe isoleringslaget av endene av høyttalerledningen slik at det er 1/2 tommers nakne wire viser.

• Koble det første stykket høyttalerledningen fra forsterkeren til den første høyttaleren. Du kobler ledningen, skru terminalene, skli kabelen inn i terminalen og skru ned. Husk å koble positiv terminalen på forsterkeren til positiv terminalen på høyttaleren og den negative terminalen på forsterkeren til den negative terminalen på høyttaleren.

Koble den andre delen av høyttalerledningen fra den første høyttaleren til den andre høyttaleren. Husk at positiv terminalen er koblet til positiv terminalen, og den negative terminalen til den negative terminalen som i trinn 3. Hva du har gjort er et eksempel på parallell ledninger. Parallell ledninger drops impedans på høyttalerne i 1/2, så din to 4-ohm høyttalere nå fungere som en enkelt 2 ohm belastning.