Nnywellness.com

Hva du skal gjøre etter du miste din iPhone


Hva du skal gjøre etter du miste din iPhone

Du sjekket vesken tre ganger, så under sofaen og avfettet huset, kalt telefonen med en venns mobile og sjekket setet bil - ingenting. IPhone er i vinden. Nå hva? Riste av det første sjokket så raskt som mulig og få til å fungere. Hvert øyeblikk bortkastet ikke sikre smarttelefonen er en ekstra mulighet for den som er for tiden tukle med telefonen.

Finn min iPhone

Apple installert Finn My iPhone-programmet på enheten, og det kan være en stor hjelp når iPhone mangler i aksjon - hvis du aktiverte programmet før du mister telefonen, dvs. Finn min iPhone kan åpnes fra en webleser eller andre iOS enheter med din Apple-ID. En hendig funksjon lar deg spille en lyd for å hjelpe deg finner din iPhone hvis det er et sted innen earshot. Mistet modus gir deg muligheten til å låse telefonen, vises en melding og kontaktnummer på iPhone låseskjermen og spore iPhones oppholdssted på kart. Den eneste påminnelse til kartfunksjoner er at iPhone må være slått på og koblet til Internett. Hvis alt annet mislykkes, finnes det et alternativ å slette iPhone. Dette beskytter deg mot identitetstyveri, men hindrer sterkt sjansene for å gjenvinne smarttelefonen.

Ringe din operatør

Hvis du vet at du ikke vil se iPhone igjen, Informer teleoperatøren om situasjonen. Dette kan spare deg noen kostnader etter hvilke er stor hvis noen bestemmer seg å bruke telefonens minutter og data. Noen operatører deaktivere telefonen helt, gjengi den ubrukelig. Ellers kunne noen erstatte SIM-kortet og bruke telefonen som om det var hans.

Beskytte din sammenfalle

Sjansene er du har mye av bufret informasjon på iPhone - personlige opplysninger inkludert konto brukernavn, passord, e-post logikk, en adressebok og sosiale medienettverk. Alt dette kan utnyttes av noen din bekostning. Det beste å gjøre er endre passord for så mange tjenester som mulig og sjekk med tjenester for å se om du kan fjerne iPhone som autorisert enhet med den aktuelle tjenesten. Ellers kan du bli utsatt ettervirkningene av alvorlig identitetstyveri.

Varsle alle

Når du føler deg sikrere identiteten din egen sikkerhet, er det tid for å la folk få vite hva som kan komme seg. Sende ut en e-post til alle i adresseboken som du tror kan bli påvirket av tyveri. Noen kan ha allerede sendt en e-post til venner og familie under navnet ditt når du innse iPhone mangler. Legge statuser og meldinger på dine sosiale nettverk advarsel folk at det kan være en svindler på frifot.

Kompatible iPhone

Informasjonen i denne artikkelen om Finn min iPhone-funksjonen gjelder iPhone kjører iOS 6. Verktøy, grensesnitt og total funksjonaliteten kan variere litt eller betydelig med andre versjoner eller produkter.