Nnywellness.com

Hva skjer hvis du sletter noe på iPod Touch?


Hva skjer hvis du sletter noe på iPod Touch?

IPod touch er en mediespiller med mange av funksjonene av multi-touch-skjermen iPhone. Som iPhone, kan spill og støtte programmer, som du kan omorganisere og slette fra iPod-grensesnittet. Når du sletter noe fra iPod touch, har hva følger avhenger av innstillingene for synkronisering du aktivert med hovedmaskinen.

Slette elementer

Når du sletter en app, en sang eller andre medier fra iPod touch, slettes umiddelbart fra enheten. Det er derfor du får en pop-up som spør om du er sikker på at du vil slette den. Noen ganger er dette nødvendig på gå til tomrom på iPod så du kan laste ned nye elementer. Også krever iPod en liten mengde ledig plass til å fungere optimalt.

Synkroniser alternativer påvirker sletting

Neste gang du kobler iPod touch til din primære datamaskin, vil det begynne å synkronisere har du automatisk synkronisering aktivert. Avhengig av innstillingene for hende innholdet du slettet automatisk re synkronisert til iPod. Andre store Synkroniseringsvalg, manuelt administrere, betyr at du må manuelt legge til nytt elementer å sette dem tilbake på iPod. Standard er ikke apps nytt legges automatisk når du synkroniserer, og du har å sjekk boksen i kategorien App på iTunes til å synkronisere den.

Behandle alternativer for synkronisering

Når du kobler iPod touch til datamaskinen og klikk på den i iTunes, inneholder sammendragssiden grunnleggende alternativene for synkronisering. Hver kategori for forskjellige medietyper kan du velge flere alternativer. I musikk, for eksempel kan du velge å synkronisere enten hele musikk-biblioteket eller valgte mapper. Disse mer detaljerte alternativer er ideelle hvis iPod touch ikke har mye plass eller hvis du vil ha et bestemt utvalg tilgjengelig.

Påvirker ikke iTunes

Når du sletter fra iPod og deretter synkronisere, slettes ikke elementene fra en datamaskin eller iTunes. Derfor er det ikke en permanent slette; du har muligheten til å synkroniseres med datamaskinen. Men hvis du bruker flere datamaskiner med iPod og synkronisere manuelt, må du sette mer tenkte og innsats i å finne igjen media du har slettet.