Nnywellness.com

Feilsøke DVD/VCR TV


Feilsøke DVD/VCR TV

En DVD/VCR TV kombinasjonsboksen enhet kan du nyte media plater eller VHS-kassetter i en enkelt komponent som sparer plass. Men selv om noe går galt med bare én komponent - TV eller en av mediespillere, må du ta hele komponenten til en butikk for reparasjoner. Før ty til en reparasjon tekniker, forsøker du å feilsøke combo enheten for å løse felles problemer. Problemet kan være så enkelt som å trykke på en knapp eller rengjøring Videospilleren.

Instruksjoner

• Slå på strømmen for kombinasjonsboksen enhet og kontroller kabeltilkoblingen på tilbake til kontrollere at kilde-signal, for eksempel en kabel eller satellittmottaker, er koblet til TVEN. Slå på kabelboksen eller satellittmottakeren også.

• Presse det "opp" eller "Ned" kanal for å kontrollere stemmingen på TV.

• Trykk på DVD eller video for å velge den ene eller den andre. De fleste combo spillere er utformet slik at du må velge mellom de to komponentene. For eksempel hvis du trykker knappen Videospiller, vil DVD-spilleren ikke fungere før du bytter tilbake til DVD.

• Løser ut DVD-skuffen sett linsen renseplate. Lukke skuffen, trykk på "Spill" for å rense laser og test avspilling med en DVD som du vet fungerer.

• Videospilleren rengjøring båndet inn i sporet for VHS-kassetter og trykk "Play" Hvis den ikke starter automatisk. Løpe Rensesyklusen med bånd-head støvsugeren, så kaste ut. Test avspilling med en arbeider VHS-kassett.

• Bytt ut batteriene i fjernkontrollen hvis det ikke fungerer. De fleste fjernkontroller bruker to AA-batterier, men noen modeller bruker mindre AAA størrelsen. Størrelsen må skrives vanligvis ut på batteridekselet eller inne rommet.

Tips og advarsler

  • Hvis ingen av feilsøkingstrinnene løser problemet, komponenten sannsynlig har interne skader og du må ta den til et verksted.