Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en TV fra fabrikken


Hvordan kjøpe en TV fra fabrikken

Kjøpe TV eller annen elektronikk rett fra fabrikken kan være en tid - og kostnadsbesparende alternativ til middelaldrende mennene butikker. Takket være Internett er dette et mye mer gjennomførbart alternativ, som de fleste produsenter har webområder med kjøpe evner.

Arm deg selv

Ta deg tid til forskning alternativer, inkludert produsenter, omdømme, typer TV og begrepene av produsenter og kjenner merke og modell antall TV du leter. De fleste produktene selges av fabrikkene direkte er enten renovert eller med en slags feil, kosmetisk eller annet, så det er viktig å vite hva ordforråd brukes til å beskrive disse feilene.

Besøk utløper

Der det er mulig, kan du besøke en fabrikkutsalg butikken selger TV. Sony, for eksempel, har plasseringer i 11 land. Diskutere alternativer med en ansatt, og se etter TV med kosmetiske feil og unngå de med strukturelle seg.

Ta kontakt

For selskaper uten lokal fysisk utsalg, e-post eller ringe produsenten direkte. Still spørsmål, finne ut om aktuelle tilbud og produkter. Ikke glem å spørre hvorfor de er på utsalgsstedet (oppusset, defekt eller åpne). Be om alle tilgjengelige rabatter, inkludert bulk eller markedsførte produkter.

Prøv den store O og Big C

Overstocks er en flott måte å få en god handel på perfekte produkter. Disse opptrer når fabrikken produserer mange enheter og må bli kvitt dem raskt.

Tilsvarende closeouts har ingen feil, men er endelige salgsprisen for linjen produkt, betyr at produsenten ikke lenger skal produsere en bestemt TV-modell.

vær forsiktig!

De fleste fabrikkene vil ikke akseptere avkastning, så ikke gjør et kjøp til du er helt sikker. Husk å få hele scoop på alle feil/oddities med bestemte produktet du ser på.