Nnywellness.com

Hvordan fjerne skrive fra en bil frontruten


Fjerne skrive fra en bil frontruten er faktisk enklere enn det høres fordi glass er en av de enkleste tingene på bilen rydde. Men trenger du å vite hva materialet skriveprosessen ble skrevet med for å rengjøre den mest effektivt. Det er to alternativer her: vann- eller olje-baserte skrive kasseroller, vanligvis markedsført som kritt markører eller fett penner. Mindre vanlige og mindre vennlige er permanent markør, som krever litt mer innsats for å rydde skikkelig. Fjerne skrive må også gjøres forsiktig slik at du ikke skraper eller scuff frontruten.

Instruksjoner

Rengjøring skriving

• Rengjør frontruten alltid før du prøver å fjerne noen skriver. Dette fjerner smuss og støv som kan glasset. Bruk bøtte med vann, oppvaskmiddel og svamp å grundig Rengjør frontruten. Hvis skriveprosessen ble utført med et vannbasert produkt, dette trinnet vil fjerne det helt, og du er ferdig.

• For permanent markør, dab ren papirhåndkle i sterke løsemidler som lakk tynnere, aceton eller isopropyl alkohol. Gni skrive kraftig med tørkepapir, og snu den ofte og Legg frisk løsemiddel å avsløre en ren side mens du arbeider. Fullfør ved å rense glasset med glass renere.

• For fett penn eller stift, skrape skrivingen av glass med en ren barberblad. Tørke blad på et papirhåndkle som akkumuleres materiale. Deretter bruke løsemiddel-mettet papirhåndkle fjerne overflødige materiale igjen på glasset. Fjern alle gjenværende uklarhet eller dis ved å tørke glasset med glass renere.

• For den kritt markøren, skrape kritt av glass med en ren barberblad. Tørke blad på et papirhåndkle som akkumuleres materiale. Når fleste av kritt er fjernet, tørk glasset først med løsemiddelet og deretter med glass renere for en flekkfrie finish.

Tips og advarsler

  • Bruke riktig hansker og vernebriller ved håndtering av løsemidler.
  • Ikke la løsemiddelet berøre noen malte overflater eller plast trim.
  • Hold den razor bladet i nærheten vinkel mot glasset for å hindre gouging.
  • Løsemidler er giftige og brennbare. Kast brukte papirhåndklær riktig.