Nnywellness.com

Hvor å ur Hulu fullskjerm på TV


Hvor å ur Hulu fullskjerm på TV

Hulu nettstedet tilbyr TV show, spillefilmer, filmtrailere og andre videoer gratis streaming video. Du kan også se de nyeste episodene av TV-programmer fra store nettverk som NBC, Fox og ABC. Reklamepausene er inkludert, som gjør visning oppleve mye som å se showet på kringkaste TV. Imidlertid kan du se Hulu fullskjerm på din faktiske TV nettleseren datamaskinen. Avhengig av inngangene på TVEN og utganger på datamaskinen, kan du se Hulu på TV ved å koble dem med en kabel.

Instruksjoner

• Sjekk videoutgangene på datamaskinens skjermkort og TV. Hvis TVEN har DVI- eller VGA dataskjerm inndata, kan du koble datamaskinen til TVEN med en standard skjermkabelen. Hvis ikke, må du imidlertid ha S-Video utgang på skjermkortet til å fortsette.

• Koble en ende av skjermen eller S-videokabelen til utgangen på datamaskinens skjermkort, og koble deretter den andre enden til tilhørende videoinngangen på TVEN.

• Plugg den 3,5 mini-stereo enden av en RCA-lyd til 3,5 mini-stereo kabel i "Høyttalere" eller "Hodetelefoner" kontakten på datamaskinens lydkort. Koble RCA audio kabel slutten til "Lyd inn"-kontaktene på samme kanal som datamaskinen videokabelen på ditt TV-innganger.

• Slå på TVEN. Still inn kanalen der du plugget i datamaskinen og du vil se skrivebordet på TV-skjermen.

• Gå til hulu.com opp i en webleser på datamaskinen. Logg på kontoen din Hulu og finner videoen du vil se.

• Klikk på "Fullskjerm"-knappen i nedre høyre hjørne av Hulu video spilleren å utvide videoen til full størrelse på TV-skjermen. Det er angitt av et rektangel med aksent hjørner.

Tips og advarsler

  • Du kan også registrere Hulu Plus og strømmen video direkte til en Apple-mobil enhet eller Velg Blu-ray-spillere og HDTVer. Det er imidlertid en månedlig avgift for denne tjenesten.