Nnywellness.com

Fordelene ved å bruke en Bluetooth under kjøring


Bluetooth-teknologi er viktig når du bruker telefonen mens du kjører. Muligheten til å snakke gjennom et trådløst headsett hjelper føreren glem om å holde telefonen, ledninger eller annet tilbehør og fokusere på veien. Besvare innkommende anrop har aldri vært enklere, og ringe krever bare å trykke på en knapp eller en talekommando.

Fordeler

Bluetooth tilbyr en rekke fordeler over vanlig, kablet håndfrie hodetelefoner i bilen. Det er rask, enkel å administrere og tryggere enn fumbling med telegrammer, og det er ingen sjanse det kan bli koblet fra. Snu hodet for å sjekke speil og blinde flekker vil ikke trekke mobiltelefon i fanget ditt, og ringer krever mindre knapper å presse (noen ganger ingen hvis telefonen din støtter talekommandoer). Innkommende anrop er lett å svare ved å trykke på knappen på hodetelefonen i stedet for telefonen.

Funksjonalitet

Bluetooth headset kommer pakket med funksjoner som fordel sjåfører. Ikke bare gjør de varsle brukeren om innkommende samtaler (vanligvis med et PIP), men de tillater dem å svare på anrop med et trykk på en knapp. Hvis telefonen støtter talekommandoer, alt som kreves er å si navnet og telefonen vil gjøre resten. Noen nyere biler støtte Bluetooth, betyr at telefonen vil "sync" med bilens radiosystem og varsle deg om innkommende samtaler. Samtalen kan også holdes gjennom bilens høyttalere i stedet for hodetelefonen.

Sammenligning

Bluetooth headset kommer i mange størrelser, farger og former. De fleste av dem opererer med svært få knapper og er enkelt å synkronisere med telefonen. Noen hodetelefoner har bedre lydkvalitet og interne komponenter og vil vare lenger mellom oppladinger. Mange hodetelefoner filtrerer ut ekstern lyder, som kjørestøy.

Advarsler

Selv om Bluetooth headset er trygge å bruke i bilen, alltid fokusere på din kjøring og sjekk din speil ofte. Aldri skifte fokus fra kjøreopplevelsen til mobiltelefonen. Om nødvendig, trekke av på siden av veien til ringe. Det er alltid bedre å være føre var, som mange fender-benders skyldes uansvarlig bil mobiltelefon bruk. I noen stater (som California) er det ulovlig å holde en telefon til øret mens du kjører, så sørg for at du alltid har hodetelefonen klar til å ringe og motta samtaler.

Betraktninger

Når Bluetooth i bilen, må du gjøre det før du begynner å kjøre. Aktivere Bluetooth i nettverksinnstillingene for mobilen og synkronisere hodetelefonen før dra. På den måten vil du være klar til å svare uten distraksjon når et anrop kommer inn. Hvis du har mer enn én Bluetooth-enheten, slå annenen av slik at telefonen ikke merker det og forårsake hodepine trafikk.