Nnywellness.com

Hvordan komme ut av en Alltel mobiltelefon kontrakt


Hvis du har besluttet å forlate Alltel tjenesten bak, må du vite hvordan å avbryte kontrakten og gå videre. Enten du velger å betale for tidlig oppsigelse eller du vil finne en billigere vei ut, finnes det flere alternativer du kan bruke.

Instruksjoner

Hvordan komme ut av en Alltel mobiltelefon kontrakt

• Ringe Alltel kundeservice og be om en kontrakt frakobling. I juni 2009, vil du bli belastet et gebyr på mellom $175 til $200 for å forlate Alltel tjenesten tidlig. Imidlertid vil fortsatt du flytte din til en ny tjeneste hvis du fullfører nummer endringen før du ber om frakoblingen.

• Skriv ned tjenester problemer du er å ha og ringe Alltel kundeservice straks problemene oppstår. Dette vil omfatte frakoblet tall, talepostmeldinger mottas når telefonen ikke ring, ingen talepostmeldinger mottas når de igjen og rask signaler blir stadig tapt i ditt område. Flere forekomster du rapportere, jo bedre sjansen du har til slutt kontrakten uten ekstra kostnader.

• Videresende dine klager til representant salgsleder kunde. De er vanligvis bare partene autorisert til å frafalle tidlig avslutning avgifter (ETF). Når de aksepterer å frigjøre deg på grunn av konstant serviceproblemer, forespørsel som de gir ikke-ETF avtalen for deg i å skrive din egen poster.

• Tilby å betale kostnadene for telefonen i bytte for ikke vurdert en ETF avgift. Disse avgiftene er pålagt for å betale for store rabatten du har mottatt på telefonen. For eksempel, hvis du har mottatt din telefon for $100 og vanligvis koster $225 med ingen kontrakt, kan det være billigere å betale $125 forskjellen i stedet for en $200 tidlig avslutning av gebyr. Du må kanskje videresende dette til en overordnede for godkjenning.

• Besøk CellTradeUSA eller Cellswapper, som tilbyr mobiltelefon kontrakt handel service. Disse brukerne kan finne andre mennesker på jakt etter en kortsiktig kontrakt å overta. For eksempel har en bruker på CellTradeUSA send inn de nødvendige papirene til Alltel å ta kontroll over din kontrakt. Når de passerer nødvendig kreditt sjekker, blir de det ansvarlige parten for resten av kontrakten.

Tips og advarsler

  • Eskalere handlingsfremmende salgsleder kunden mulig fordi de pleier å ha mer autoritet når det gjelder å håndtere ETF'S. Fortell dem omstendighetene (dvs., bare flyttet, fryktelig dekning) og de kan være villige til å, i minst beregne proporsjonale kontrakten.