Nnywellness.com

Problemer med en Polaroid 46 TLA - 04641C


Akkurat som alle LCD-TV, kan 46-tommers Polaroid TLA - 04641C potensielt lider av problemer som påvirker deres ser og lytting nytelse. For å løse disse problemene, gir TV offisielle Servicehåndboken feilsøking strategier. Polaroid, som er kjent for sine innovasjoner i fotografering, utgitt TLA - 04641 C i 2007. Som i 2011 er TV ikke lenger i produksjon.

TV slår seg ikke på

Hvis Polaroid TLA - 04641C ikke aktivere når du trykker strømknappen på TV-apparatet eller på TV-fjernkontroll, kan du løse problemet ved å sikre at TV strømledningen er ordentlig koblet til en fungerende elektrisk stikkontakt. Hvis tilkoblingen er sikker og uttaket fungerer, er det mulig at Polaroid TLA - 04641C har blåst en sikring. Som tjenesten manuell notater, TV er utstyrt med en sikkerhet sikring beskytter strømbrudd eller elektrisk storm. For å adgang sikringen, lirke åpne sikring panelet på baksiden av TVEN med en solid plast verktøyet. Bruke et metall verktøy kan forårsake et sjokk. Erstatt sikringen med en 4A 250V 5x20mm tidsforsinkelsen sikring.

Bilde-i-bilde Problem

Bilde-i-bilde er en funksjon som gjør at TVEN å vise en mindre skjerm i hjørnet av skjermen større, viktigste. Ved å snu bilde-i-bilde på, kan du se to kanaler samtidig. Hvis du ikke klarer å få bilde-i-bilde å arbeide med Polaroid TLA - 04641C, er det sannsynligvis et resultat av en feil inngangskilde. Bilde-i-bilde fungerer ikke med TV-komponenten 1 eller komponent 2 inndatakilder. Så hvis du vil bruke funksjonen, endre TV-inngangskilde.

Ingen bilde eller ingen lyd

I noen tilfeller Polaroid TLA - 04641C vises kanskje ikke en skjermen bilde og/eller ikke klarer å produsere lyd. For å rette slike problemer, må du kontrollere at alle tilkoblinger mellom TV og perifere komponentene er sikre. Slike komponenter kan inkludere kabelbokser, satellitter-mottakere, DVD-spiller og høyttalere. Alternativ Avhjelper for mangel på bildet eller lyden inkluderer endre innstillingen TV Video og lyd-funksjonen og endre innstillingen TV AD styret-boksen.

Foreldrekontroll problemer

Hvis du har problemer med å sette Polaroid TLA - 04641C TV foreldrekontroll, angi i passordet "0000." Dette er det fabrikk tilstedeværelse passordet, og du må angi den i før du kan sette et personlig passord. Hvis du mister din personlig passord eller ikke kan huske det, angi i TV herskeren passord: 8202. Hovedpassordet overstyrer alle andre passord. Holde i tankene, men at du ikke kan endre hovedpassordet, så sørg for å holde det fra barn.