Nnywellness.com

Hvordan gruppen ansikt bilder på iPhone


Hvordan gruppen ansikt bilder på iPhone

Standard sorterer iPhone "Bilder" programmet bildene tatt med enheten ved beliggenhet. Hvis du synkroniserer bilder lagret på datamaskinen med iPhone, sorterer det også dem etter album. Hvis du har synkronisert bildene med Apples iPhoto-programmet, men sorterer det også dem etter ansiktene i bildene. Hvis du vil gruppere bilder lagret på iPhone av ansiktene i dem, kan du gjøre det i noen få enkle trinn ved å synkronisere iPhone med iPhoto-programmet, slik at programmet å finne ansiktene deretter Resynkronisering iPhone med bildene.

Instruksjoner

• Koble iPhone til datamaskinen via USB-kabelen som fulgte med enheten, og dobbeltklikk på programsymbolet iPhoto for å starte programmet.

• Klikk på "Importere alle" knappen når iPhoto til å importere alle iPhone bilder til iPhoto-programmet. Når iPhoto er ferdig importere bildene, velger du knappen "Slett bilder" fjerne bilder fra iPhone.

• Klikk kategorien "Ansikter" under overskriften "Bibliotek" i programvinduet iPhoto etterfulgt av "Finne ansikter" knappen. IPhoto vil nå-oppdage ansiktene i bildene og bedt om å angi et navn for hver oppdaget ansikt.

• Angi et navn for første ansiktet oppdaget av iPhoto i feltet og velger knappen "Flere møter". Fortsett til navnet ansiktene til alle oppdagede ansikter er tildelt et navn.

• Dobbeltklikk på programsymbolet iTunes for å starte programmet. Klikk på iPhone under "Enheter" overskriften og velg kategorien "Bilder" for å vise iPhone bilde synkroniseringsinnstillinger.

• Sett en hake ved siden av «Synkroniser bilder fra», og velg "iPhoto" fra det miste-ned menyen. Velg alternativet "Valgte album, hendelser og ansikter". Merk av for hendelsene du synkroniserte med iPhoto i trinn 2 under "Events" overskrift og ansiktene du vil synkronisere med iPhone under overskriften "Ansikter".

• Klikk på "Apply"-knappen for å bruke endringene. Når synkroniseringsprosessen er fullført, trykk på "Bilder" programmet ikonet på iPhone Hjem skjermen. Tapp kategorien "Ansikter" nederst i programvinduet bilder å gruppere bilder etter ansikter i dem.