Nnywellness.com

Hva skjer med useriøs biler?


Hva skjer med useriøs biler?

Du har hatt gamle bilen sitter i hagen med en for salg registrere på det for måneder - kanskje selv år- og ingen har kjøpt den. Så du ser eller hører en annonse fra din lokale søppelplass tilbyr å kjøpe ikke kjører biler i enhver tilstand. Du ringer og ordne en pick-up. Et par dager senere, kommer en slep lastebilsjåfør til å betale deg og ta gamle bilen. Så hva skjer junked biler?

Hva er en useriøs bil

Useriøs biler er ikke lenger vurdert Road-verdig. Disse er ofte biler som har blitt ødelagt, utgjorde et forsikringsselskap, LED store mekaniske problemer eller er bare svært gamle. Useriøs biler har vanligvis svært lite eller ingen annenhåndsverdi som brukbare biler. Når en bil er solgt til en restverdi eller søppelplass, blir en useriøs bil.

Reparert og videresolgt

Noen useriøs biler er reparert og videresolgt. Dette er biler som kan ha verdi som en klassisk bil hvis gjenopprettet. Biler som er videresolgt har også en håndfull mindre problemer som lett kan repareres. Hele biler er ofte selges ikke er reparert som deler biler til enkeltpersoner som ønsker et kjøretøy identisk med en de allerede eier for å bruke som en kilde for deler.

Reservedeler

Skraphandlere selge deler av gamle biler. De fleste Skraphandlere holde et stort utvalg av brukte kjøretøy som forbrukere kan kjøpe for betydelig mindre enn de ville bruke på en ny del. Noen Skraphandlere fjerne alle nyttig deler når kjøretøyet først kommer inn og holde delene i lageret som en vanlig deler butikken; andre bare plassere alle biler på mange og tillate folk å fjerne deler fra kjøretøyene etter behov.

Skrapmetall

Useriøs biler er en stor kilde til skrap. Metall kan resirkuleres for ny bruker. Når alle nyttig deler tas av bilen, er de fleste useriøs biler knust og solgt som skrap av automatisk resirkulering. New Hampshire Institutt for Environmental Services anslår at 85 prosent av hver useriøs bil er resirkulerbare.