Nnywellness.com

Hvordan endre en Alero dieselfilter


Hvordan endre en Alero dieselfilter

Alero var en kompakt bil produsert av Oldsmobile fra 1999 til 2004. Fueling systemet på Oldsmobile Alero var et innebygd system, betyr dieselfilter ligger langs gassledningen. Som drivstoff pumpes fra drivstofftanken til drivstoff injektoren, stammer filteret drivstoffet for smuss og rust partikler. Denne prosessen hjelper holde motoren ren og øker levetiden og ytelsen av motoren. Endring av drivstoffilter kan være nødvendig som drivstoffilteret blir tilstoppet med for mye skitt. Følg disse instruksjonene for alle modell Oldsmobile Alero mellom årene 1999 og 2004.

Instruksjoner

• Park din Oldsmobile Alero på nivå bakken på et trygt sted. Delta på parkeringsbremsen eller dekk stopper gjelder hjulene på bilen. Skru lokket gass fra drivstofftanken. Åpne Shack og koble fra batteriet negative kabelen.

• Krype under bilen fra den bakre enden. Finn drivstoffilteret i underkant bagasjerommet området nær baksiden av drivstofftanken. Identifisere drivstoffilteret i som en sølv eller sort sylindrisk beholder festet til en svart slangen i begge ender.

• Kontroller dieselfilter og Legg merke til at det legges brennstoffledningen via en stor bolt. Løsne dette bolt med to skiftenøkler. Stødig brennstoffledningen med en skiftenøkkel mens du vrir bolten med andre wrench. Kontroller at du ikke vrir brennstoffledningen, da dette vil skade gassledningen.

• Komprimere kategoriene på det rask koble tilbehør å løslate brennstoffledningen fra drivstoffilteret i drivstofftanken. Skyv dieselfilter av monteringsbraketten. Erstatte den gamle dieselfilter med en ny dieselfilter ved å skyve et nytt filter i monteringsbraketten. Juster brennstoffledningen drivstoff filteret og trykk to sammen til du hører et hørbart klikk.

• Sikre brennstoffledningen på plass ved å stramme bolten over forbindelsen mellom brennstoffledningen og drivstoffilter. Gjennomgå under bilen.

• Skru lokket gass til drivstofftanken. Gå til området hette og koble negative kabelen til batteriet. Aktivere bilen og la den til inaktiv i noen minutter å presse gassledningen.

Tips og advarsler

  • Prøv å bruke en Az merkevare dieselfilter med delenummer FF4508.
  • Alltid slitasje bruk hansker og beskyttende øye ved skifte av drivstoffilter på bilen din.
  • Hold åpen flamme og tent tobakk bort når du arbeider rundt fyre opp systemet.