Nnywellness.com

Hvordan å reparere formatet på en iPod Shuffle


IPod shuffle er entry-level personlig hørlig spilleren i Apples produktet besetningen. Det har ikke en intern disk. den lagrer sanger, podcaster og lydbøker på SSD-flashminne. Denne lagringsplass er formatert med et filsystem der iPod shuffle lagrer alle brukerdata og konfigurasjonsparametrene. Filesystem kan bli skadet og krever en forbedring før brukes igjen. Du kan formatere interne filsystemet ved å gjenopprette iPod shuffle til fabrikkinnstillingene konfigurasjon.

Instruksjoner

• Innlede iTunes ved å dobbeltklikke på desktop ikonet.

• Koble iPod shuffle til datamaskinen med kabelen som følger med iPod. iTunes vil oppdage iPod du bare koblet; iTunes oppretter en oppføring for den nye iPoden under delen "Enheter" på venstre side bar av vinduet.

• Klikk på iPod shuffle's oppføring på venstre side for å velge den. Klikk på "Gjenopprett", klikk på alternativet "Gjenopprett" (vanlig gjenopprette). Vent mens iTunes omformaterer iPod Shuffle.

• Navnet på iPod shuffle har - det kan være den samme som den hadde før forbedring - og "Enter". På dette punktet, vil iPod shuffle ha en intern filsystemet med et helt reparerte format.

Tips og advarsler

  • Formatet reparasjonen vil fjerne alle brukerdata på iPod shuffle. Kontroller at alle sanger, podcaster og lydbøker er i iTunes-biblioteket slik at du kan gjenopprette dem til iPod etter forbedring.