Nnywellness.com

Hvordan du Wire en 12V DC sikkerhetskamera


Med noen verktøy og noen lett kunnskaper, kan du koble 12V DC adaptere. CCTV (lukket krets TV) kameraer blir solgt til posten priser og mange mennesker innser de kan installere egne kameraer og spare penger. Overvåkningskamera krever tre ledninger å operere; en positiv 12V DC, en bakken og kameraet signalet. Spenningen som leveres gjennom røde og svarte ledninger og signalet overføres gjennom RG-59 lokke. Den enkleste måten å wire 12V DC adaptere er å bruke en Siamese kabel, som kombinerer coax og ledninger å slå kameraet. Kameraet vil komme med en strømforsyning og en kobling for å koble til kameraet, power supply ledningen vil bli kuttet i to og Siamese kabelen kablet mellom de to stykker å levere strøm og signal.

Instruksjoner

• Halvert strømledningen og spleise Siamese kabelen i midten ved hjelp av baken skjøte kontakter. Pakk alle fire rumpe skjøte koblinger og wire med elektriske tape for å beskytte kontaktene og wire fra fuktighet.

• Kle hver ende av Siamese koaksialkabelen med verktøyet RG-59 Stripping og installere en BNC (British Naval kontakt) på hver ende av Siamese RG-59 kabelen ved hjelp av verktøyet RG-59 krymping (Følg koblingen produsentens spesifikasjoner).

• Koble kameraet koaksial til BNC fat og fat i ene enden av Siamese lokke. Pakk tønna og kontakter med elektriske tape for å holde fuktighet ute.

• Koble strømforsyningen og koble den andre enden av kabelen Siamese til din DVR (digitale videoopptakeren).

Tips og advarsler

  • Det er mange videoer på YouTube som vil hjelpe deg å bli kjent med å installere BNC-kontakter. Du bør øve installere BNC-kontakter på noen kontakter å lære prosessen. Når du har skaffet ferdigheter kan du enkelt installere koblinger som fungerer.
  • Flere typer BNC-kontakter er produsert; du må bruke en krympetang som vil fungere med hvilken type kobling du kjøper. Du bør ikke bruke twist on BNC-kontakter; du trenger ikke en profesjonell installasjon på grunn av høy strykprosent av denne typen kontakt. I tillegg bør du ikke bruke wire nøtter i stedet for isolert rumpe skjøte koblinger, fordi de har også en svært høy strykprosent. Strømforsyningsenheten som fulgte med kameraet inneholder en ledning med to ledninger i det. denne ledningen må halvert. En av disse trådene er en positiv spenning og den andre er bakken. Kontroller at du koble ledningene riktig. En av makt levere ledningene vil være merket med en stripe eller en åskam på den; Koble merkede ledningen til røde ledningen på Siamese kabelen og umerkede ledningen til svart Siamese ledningen.