Nnywellness.com

Instruksjoner for en Telstra telefon F2400


Mange forbrukere velger for å bruke mobiltelefoner i stedet for fasttelefoner. Men er konvensjonelle telefonsystemer ikke foreldet. Lave lokale takster og dyp rabatter, når sammen med andre tjenester, fortsatt gjøre fasttelefoner et levedyktig alternativ på mange boliger og bedrifter. Og for brukere som ikke er helt klar til å gå helt trådløs, Telstra's F2400 gir fasttelefon brukere med mange av grunnleggende telefonens funksjoner som gjør mobiltelefoner så populær - funksjonene for trådløs F2400 en innebygd telefonbok og melodisk ringetoner. Men hvis forståelse av F2400 synes litt skremmende, en kort oversikt over F2400 og funksjoner vil hjelpe deg få mest mulig ut av mobilen.

Instruksjoner

• Sett opp din F2400 strømkilder. Koble strømadapteren fra fat pluggen til strømforsyningsporten på baksiden av telefonens base. Koble hele transformator strømadapteren til en stikkontakt.

• Skyv batterirommet på baksiden av håndsettet. Installere to oppladbare AA-batterier i batterikammeret og deretter sett på batteridekselet. Sitte telefonen grunnlag og la håndsettet lade minst 16 timer. Ladeindikator lys, plassert på basen, vil gå ut når telefonen er ferdig lading.

• Trykk knappen "Snakke/End" merket med telefonikonet, å starte en telefon ringe, svare på anrop eller å avslutte et anrop. Trykk på "Hands Free" knappen, på venstre side av håndsettet, å sette en ring på høyttalertelefonen. Trykk på "Ringe" for å slå det siste nummeret. Og bruke "samtaler" knappen Bla gjennom telefonens liste over sist oppringte numre, kan du trykke "ringe" for å ringe et nummer i anropsloggen.

• Trykk på "Meny" for å angi ditt F2400 meny grenseflate. Bruke håndsettet er pil-knappene til å navigere gjennom menyalternativene. Trykk på "Meny" for å foreta et valg.

• Velg alternativet "Legg til oppføring" fylle din F2400 telefonlisten. Bruk telefonens tastaturet til å angi navn og nummer for kontakten. Bruk menyen "Slett" og "Rediger" valgmuligheten å fjerne eller redigere en kontakt i telefonlisten.

• Velg alternativet "Setup" fra telefonens hovedmeny. Bruk alternativet "Base volum" og "Base melodien" i "Setup"-menyen til å justere baseenhetens volum og ringetone. Bruk pilknappene på håndsettet til å velge en volum nivå og ring tone - trykk "Meny" for å bekrefte valget.

• Velg alternativet "Telefon" fra hovedmenyen for å definere håndsettet er ringetone, ringevolum og språk. Naviger gjennom tone, volum og språk alternativet med håndsettet er pilknappene. Trykk på "Meny" for å foreta et valg.