Nnywellness.com

Hvordan overføre MP3-sanger til Razor telefoner


Hvordan overføre MP3-sanger til Razor telefoner

Hver Motorola Razor mobiltelefon har en bærbar enhet spiller som kan spille forskjellige musikkformater. Du kan overføre MP3-sanger som er lagret på datamaskinen til telefonen slik at du kan nyte favorittene overalt. Motorola-telefonen verktøy er en lett-å-bruke program som lar deg raskt overføre MP3 sanger og andre musikkfiler til telefonen Razor.

Instruksjoner

• Installere Motorola-telefonen verktøy på datamaskinen. Programvaren er tilgjengelig for nedlasting fra webområdet Motorola. Følg instruksjonene for å konfigurere programmet til å fungere med telefonen Razor.

• Koble Razor telefonen til datamaskinen, og dobbeltklikk på "Motorola-telefonen verktøy"-ikonet på datamaskinens skrivebord.

• Klikk "Fil overføre Studio" i venstre side av programmet. To paneler vises i hovedvinduet.

• Dobbeltklikk mappen som inneholder MP3-sanger i "Min datamaskin"-panelet. Dobbeltklikk "Audio" i "Mobiltelefon"-panelet.

• Klikk tittelen på sangen du vil overføre til telefonen Razor. Dra filen til "Mobiltelefon"-panelet, og slipp den. Fortsett å dra og slipp MP3 sangene for å legge dem til telefonen. Koble telefonen når du er ferdig.