Nnywellness.com

Hvordan kjøpe Bremseklosser


Hvordan kjøpe Bremseklosser

Bremseklosser er en forbruksvare del av bilens bremsesystem og er spesielt utviklet for slites ut over tid. Bremseklosser er poenget med friksjon i en bremsesystem. Friksjon forårsaker erosjon og bremseklosser er laget for å bremse systemkomponenten som svekker. Fordi bremseklossene forbrukes, kan andre deler av bremsesystemet utformes til å bære mindre raskt og fortsatt effektiv. Når din bremseklossene må skiftes må du kjøpe bremseklosser som er egnet til kjøretøy og kjørestil.

Instruksjoner

• Bekreft at du trenger bremseklosser. Brems problemer kan ikke være relatert til putene selv. Hvis bremseklossene må skiftes du kan høre en høy pitched squealing lyd ved bremsing. Andre indikatorer inkluderer trekk (hvor bilen trekker til side når du bremse), bremser som grab eller vibrere under vanlige bremsing og en nedgang i motstand når du trykker gasspedalen.

• Velg en bremsekloss. Semimetallic pads er holdbare, men raskt kan slites ned rotorer. Non-asbest økologisk (NAO) pads er mykere men slites ned raskere. Lav-metallisk NAO pads gir utmerket bremsing, men kan være støyende. Keramiske pads er spesielt bra på bremsing og overdrevent slites ikke ned rotorer men er den dyreste.

• Velg en sertifisert bremsekloss. Det er to former for sertifisering, D3EA og pip. Consumer Reports non-profit forbruker produkter vurderinger organisasjon anbefaler du søker D3EA sertifisering snarere enn pip.

• Velg en karakter av bremsekloss. Standard sertifisert pads er nok for normal kjøring. Men hvis du regelmessig kjører på bratte hellinger, bruk kjøretøyet for sleping eller på annen måte gjøre høye krav til din bremseklosser, vurdere en oppgradert, kraftige pad.

• Bekreft den spesifikke størrelsen av bremsekloss og sjekke for kjøretøy-spesifikke krav eller spesifikasjonene i bilens brukerhåndboken.