Nnywellness.com

Hvordan å hoppe bilbatteriet


De fleste opplever en død bilbatteriet på enkelte punkt. Et dødt batteri kan ikke krav om erstatning, men heller bedre vedlikehold. Lær hvordan å hoppe starte et dødt batteri og forsøke å redde det før du kjøper en ny.

Instruksjoner

• Åpne panseret på bilen. Finn batteriet og kontroller at innleggene er rene av korrosjon. Dette reduserer faren ved en batteri brenne forekommer når du starter bilen. Åpne panseret på bilen som skal hoppe batteriet og finne batteriet. Utføre samme klargjøringsprosedyren.

• Starte bilen med gode batteriet og la den varmes opp til inaktiv. Når den har nådd en inaktiv, kan du koble en side av den positive Jumperkabel til positive innlegg på død batteriet og den andre siden som positive innlegg på det gode batteriet. Koble en ende av negative kabelen til negative stillingen gode batteriet og den andre enden til en utsatt stykke rent metall på motoren til kjøretøyet med dead batteri. Dette minimerer sjansen for nedbryting fra en gnist.

• At batteriet til betalt for et minutt eller så, og deretter prøver å starte bilen med dead batteri. Hvis bilen starter rett bort, kobler startkabler i omvendt rekkefølge - dvs negativ fra motoren, negativ fra gode batteriet, positive fra gode batteriet og endelig positiv fra tidligere døde batteriet.

• La bilen kjøre i noen minutter å lade batteriet, og deretter slukke bilen. Nå Prøv å starte den. Hvis bilen starter, gå videre og kjøre en stund å sørge for at batteriet er fulladet. Hvis det ikke starter, må du kjøpe et nytt batteri.

• Opprettholde batteriet minst like ofte som du bytter olje i bilen. Holde innlegg rent av korrosjon, og kontroller kablene for korrosjon også. Bruk vann til skyll av etsende syre pulver og deretter gni den ren med et papirhåndkle. Coat de utsatte klemmer, innlegg og utsatte wire med et tynt lag med vaselin for å hindre korrosjon. Kontrollere nivået av batterisyre Hvis batteriet har fylle hull som åpnes. Toppen av væske i hver brønn med destillert vann.