Nnywellness.com

Hvordan erstatte drivstoffpumpe på en 1991 Cougar


Mercury Cougar er en modell av produsert av Lincoln Mercury delingen av Ford Motor Company. I 1991 kvikksølv Cougar er en full-size coupe som tilhører den syvende generasjonen av disse kjøretøyene. Det kan ha en sekssylindrede 3,8 L motor eller en 8-sylindret 5.0L motor. Drivstoffpumpe i en 1991 kvikksølv Cougar festes til drivstofftanken, så setter drivstoffpumpen krever at du fjerne bensintanken.

Instruksjoner

• Koble kabelen fra den negative terminalen på batteriet med en socket skiftenøkkel. Løsne hetten på drivstofftanken og fjerne hetten for drivstoff trykkreduksjonsventil på drivstoff jernbane. Koble drivstoff manometer T80L-9974-A til avlastningsventilen og plassere sin tømmeslangen i en bensintanken. Åpne trykkmåleren og tømme drivstoff fra drivstoff system i beholderen. Koble trykkmåleren drivstoff.

• Heve bilen og støtte den bakre enden med jack står. Sug så mye drivstoff fra drivstofftanken som mulig og koble filler slangen fra drivstofftanken. Fjern eksosrøret og eksos skjold fra drivstofftanken. Plasser en gulvet jack under drivstofftanken og plassere en planke av tre på drivstofftanken. Koble av nøtter for beholde stroppen på drivstofftanken og senk bensintank litt slik at du kan koble drivstoff linjens elektriske ledninger fra drivstofftanken. Fjern luftavlederen fra beholde stroppene på drivstofftanken. Senk bensintank og fjerner den fra bilen.

• Rengjør området rundt beholde flensen for drivstoffpumpen på drivstofftanken. Slå tas låseringen for drivstoffpumpe mot klokken og ta tas låseringen. Koble drivstoffpumpe og braketten fra drivstofftanken og kast tetning ringen.

• Rengjør montering flensen for drivstoffpumpe og sporet for tetning ringen på drivstofftanken. Påfør et tynt lag av fett til nye tetning ringen og plasser tetning ringen i sporet på drivstofftanken. Koble nye bensinpumpen og braketten til bensintanken uten å skade dieselfilter. Juster tastene på drivstoffpumpe med hullene på festebraketten. Installere tas låseringen til drivstoffpumpen slik at låsetapper på tas låseringen er under kategoriene ringen på drivstofftanken. Vri tas låseringen med urviseren til den når grensen på sin reise.

• Koble drivstofftanken til bilen, og senk bilen. Sette minst 10 gallon drivstoff i drivstofftanken. Installere en drivstoff manometer på avlastningsventilen og koble negative batterikabelen med en socket skiftenøkkel. Slå av tenningsbryteren tre sekunder om gangen til skjer når 35 psi. Fjern trykkmåleren og dekke avlastningsventilen med cap. Start motoren og sjekke drivstoff.