Nnywellness.com

Hvordan fungerer en inntak?


Hvordan fungerer en inntak?

Forbrenning

Din motor behov bensin å kjøre og luft for forbrenning, ingen brann kan brenne uten oksygen. Luften kan gassen til brenne og lage strøm til motoren. Når tent, antenning gass - hjulpet av luften forutsettes i en eksplosjon som skaper press. Og trykket videresendes til stempler.

Standard inntak

Standard luftinntak oxygenate gassen i motoren. Når antent, blanding combusts og skaper press. Trykket gjør at motoren stempler å pumpe og motor å slå. På grunn av den luftinntak munnen nærhet til den varme motoren, er varm luft sugd inn når du bruker en standard inntak. Varm luft er ikke så tett som kald luft og tar opp mer plass i motoren. Mindre oksygen betyr mindre eksplosive forbrenning og lavere hestekrefter.

Kald luftinntak

Kald luftinntak pumpe kald luft inn i motoren. Inntak er plassert fra den varme motoren og mottar kjølig luft ned nær støtfanger. Den kalde luften er tykkere enn varm luft og pakker mer oksygen inn i motoren--tildeling motoren med flere hestekrefter. Kald luftinntak tilbyr den beste ytelsen og den mest hestekrefter.

Filtre

Filtre holder søppel inn motoren. De fester til munningen av inntak og filtrere ut søppel og rester samtidig som luften i. Men bli disse filtrene tett fra tid til annen. Når filtrene er tett, er ikke at gassen riktig oksygenert - slik brenner mer gass enn nødvendig. Luftfiltre erstattes ofte under olje endringer til hjelp i drivstofføkonomi.