Nnywellness.com

Hvordan beregne dreiemoment for å flytte en bil


Hvordan beregne dreiemoment for å flytte en bil

Forskjellen mellom en god bil og en dårlig bil finnes i dreiemoment. Dreiemoment er en av to målinger som make-up spesifikasjonene til en bilmotor. Hvis du har en arbeider bil eller konstruere din egen bil basert på dine egne behov, så du bør lese-on, å finne ut hvordan akkurat du kan finne ut nødvendige Moment for å gjøre bilen gå. Hvis du har en kalkulator og muligheten til å følge instruksjoner, vil du kunne beregne dreiemoment må flytte bilen i flere enkle trinn.

Instruksjoner

• Veie din bil jegeren. Du kan laste det opp til baksiden av en venns pickup lastebil og slipp den på nærmeste bil vedlikehold butikken. Mens du er der, be dem om vekten av fire hjul.

• Legg tallene med Kalkulator og notere dette nummeret med blyant og papir. Legg til hvor mye vekt du forventer at det skal kunne trekke.

• Beregne hvor fort du vil bilen å gå på denne frekvensen, i miles per time.

• Multiplisere din første tallet (vekt) med andre nummeret (hastighet) og dele det med 375. Som vil gi deg hestekrefter.

• Multiplisere hestekrefter med 5252. Dette nummeret er produktet av dreiemoment multiplisert motorytelse, i rotasjoner per minutt, eller RPM. Hvor mye dreiemoment er nødvendig å flytte en bil, avhengig av RPM i motoren. Jo høyere RPM, lavere dreiemoment, og omvendt.

• Starte ser for motorer. Når du har funnet en, kan du dele din av RPM av motoren. Det vil være mengden av dreiemomentet trengs av at bestemte motoren flytte bilen på den angitte farten.