Nnywellness.com

California kjøretøy forsikringsvilkårene


Alle drivere i California må bære forsikring. Det er minimum standarder for personskade ansvar og materielle skader ansvar for alle forsikret. Kostnadene for forsikringen holde mange drivere uforsikrede; Statens egne forsikring plan gir derfor lavere standarder.

Personskade ansvar

California krever $15.000 forsikring for død av en enkelt person i noen en ulykke. Det krever minst $30.000 for alle de involverte i noen en ulykke.

Materielle skader ansvar

Minimum egenskapen ansvaret er $5000 for noen en ulykke.

Viser økonomisk ansvar

En person kan møte forskriften på fire måter: vise bevis for aktive forsikring; innskudds $35.000 med DMV; å ha et sertifikat av selv-forsikring utstedt av DMV for de flåter som eier av 26 eller flere biler; eller få et $35.000 kausjonist bånd fra et California-lisensiert forsikringsselskap.

Californias lavpris bil forsikring Program

Drivere under Californias alternativ forsikring har forskjellige reguleringer. Personskade ansvar per person er $ 10 000, personskade ansvar per ulykke er $20.000 og materielle skader ansvar per ulykke er $3000.

Valgfri dekningsalternativer

I delstaten California, omfattende dekning, uforsikrede bilist, er kollisjon forsikring og medisinsk betalinger ikke nødvendig.