Nnywellness.com

Hvordan endre en Harley-Davidson batteri


I begynnelsen av Harley-Davidson, motorsykkel batterier litt mer enn gir en strømkilde for lys og horn. Ting har endret seg, batteriet har blitt som bestemmer om du kan ta sykkelen ut en tur. Nå strøm Harley-Davidson batterier flere motorsykkelens komponenter, så det er av største betydning for å sikre at batteriet gir optimal kapasitet. Les videre for å lære hvordan du endrer en Harley-Davidson batteri.

Instruksjoner

• Velg riktig batteristørrelsen. Ulike Harley-Davidson modeller krever ulike motorsykkel batterier, så vet spesifikasjonene for motorsykkelen. Finn ut den nødvendige kaldt Spy ampere (CCA) av motorsykkelen og måle lengden, bredden og høyden på hulrommet slik at batteriet passer riktig.

• Slå av motoren før du fjerner batteriet.

• Identifisere positive og negative terminalene, fjerne negative kabelen til batteriet før positive. Dette er det perfekte tidspunktet å fjerne enhver korrosjon som vises med en stålbørste.

• Aktivere nye motorsykkel batteriet. Fjerne tetting rør og fylling pluggene, fylle batteriet med elektrolytt. La batteriet sitter i 30 minutter før lading.

• Lade batteriet i tre til fem timer. Hvis første kostnad ikke er gjort riktig batteriet vil ikke fungere riktig, og kan aldri få en full ladning.

• Omvendt rekkefølge når du installerer batteriet, koble til positiv kabelen først. Reversere polariteten tilfeldigvis kan forårsake batteriet til eksplodere eller skade det elektriske systemet på motorsykkelen. Kontroller at tilkoblingene er stramt, og kontroller tilkoblinger og terminaler ofte.

Tips og advarsler

  • Husk at bestemt installasjon instruksjoner vil variere med hver modell av Harley-Davidson motorsykkel. For mer informasjon se brukerhåndboken for eiere.