Nnywellness.com

Hvordan installere ekstra bil batterier


Biler med høy gjeldende uavgjort utstyr sammentellingene, som store lydanlegg eller TV, tappes raskt et batteri hvis utstyret opereres når motoren ikke kjører. En måte å forlenge driftstiden er å legge til et ekstra batteri i bilen. Det ekstra batteriet bør være en dyp syklus type, som gjør det mulig å drenere og lade det opp flere ganger uten å forkorte levetiden på batteriet.

Instruksjoner

• Koble den negative terminalen på kjøretøy batteriet.

• Se etter et sted å montere batteribrettet for ekstra batteri. Dette bør ideelt sett være så nær den opprinnelige akkumulator som mulig. Jo større avstanden til andre batteriet, jo større batterikabelen til det skal. Sikre at plasseringen for batteribrettet vil tillate batteriet å passe, at ingenting metall vil berøre batteri terminalene og at panseret lukkes når batteriet er i skuffen. Bolt skuffen sikkert; batteriene er tung.

• Knytte en negativ batterikabelen til bil rammen (eller motorblokken hvis plasseringen av batteribrettet tillater det). Rengjør alle rust eller maling hvor tilkoblingen til bilen skjer. Kabelen kan knyttes til kjøretøyet med en eksisterende bolt eller ved hjelp av en stor selv trykke skrue.

• Installere ekstra batteriet i skuffen, men gjør ikke en tilkobling negative og batteriet.

• Montere isolator trygt på et sted som plasseres så nær den opprinnelige akkumulator og starter relé som mulig, samtidig som den skal i luftstrøm fra motoren van. For å holde kjølig isolator, unngå å montere den for nær på radiator eller motoren. Bruke selv threading bolter gjør monteringen isolator på bilen lettere.

Se produsentens instruksjoner for kjøretøy-spesifikke instruksjoner til wire batteri isolator. Dette er nødvendig på grunn av de ulike Dynamo konfigurasjonene brukes av forskjellige bilprodusenter og de mange tilgjengelige isolatorer.

• Koble isolator til batteriene med 8-dimensjon på ledningen. I tilfeller der andre batteriet er montert langt fra dynamoen bruk 6-dimensjon på ledningen for å gjøre tilkoblingen fra andre batteriet til isolator.

• Koble AUX utgangstrinn laster til andre batteriet med wire størrelse for å håndtere trygt gjeldende (se ressurser).

• Koble til den negative terminalen på begge batterier.

Tips og advarsler

  • Alltid arbeide med bilindustrien ledninger med batteriet frakoblet.