Nnywellness.com

Hvordan finne trykkreduksjonsventil for Ford 6,9 Diesel olje


Hvordan finne trykkreduksjonsventil for Ford 6,9 Diesel olje

Hydraulisk smøring i Fords 6,9 L dieselmotor gjort av International er drevet av en oljepumpe som genererer oljetrykk levere motoren med smøremiddel. Motorolje holder bevegelige deler flytte, og regelmessig vedlikehold motorolje og sitt filter vil holde ytelsen til hydraulikksystemet høy. Et problem i dette området av motoren krever umiddelbar vedlikehold. Den lille olje trykkreduksjonsventil har evnen til å beskytte en motor mot feil når olje presset bygge til ekstreme under harde forhold. Planlegger å gjøre en komplett hydraulikkolje endring, inkludert filter og lettelse ventiler, etter at du lære hvordan å finne Ford 6,9 L diesel olje trykk sikkerhetsventil.

Instruksjoner

• Starte søket for Ford 6,9 L diesel olje trykkreduksjonsventil nederst i olje pan. Renne hele motoren olje ved å løsne olje bunnpluggen ligger i bunnen av i olje pan. Plasser en spillolje fangsten kan under drenering pluggen, og resirkulert riktig når drenert.

• Raise Ford panseret å finne bilens batteri og olje filter plassert under olje kjøligere av en internasjonal 6,9 liter diesel motor laget av internasjonale for Ford. Koble fra batteriet positiv kabelen og sikre den løse enden fra batteriet under denne prosedyren. Finn oljefilteret og gratis området borte.

• Løfte foran Ford bilen opp fra bakken på siden som gir tilgang til oljefilteret. Støtte vekten av bakken med en jack stå når du arbeider på hvordan finne Ford 6,9 L diesel olje trykk sikkerhetsventil. Sted en jack står under vekten slik at en viktig komponent i rammen eller suspensjon er trykke ned fast oppå stativet.

• Stram bunnpluggen tilbake inn i olje pan så det er ingen olje drypper fra motoren. Flytt spillolje ta kjelen under oljefilteret og løsne oljefilteret med en stropp-stil olje filter fastnøkkel. Slå oljefilteret mot klokken for å løsne. Fjerne oljefilteret helt, plassere det gamle oljefilteret i spillolje ta kjelen og flytte fangsten panorere ut av veien.

• Plasser en lommelykt slik at den peker til der oljefilteret var festet til motoren. Dette er fjellet som er basen til motoren oljekjøleren. Det er en hals med gjengede krage i sentrum og det synes å være en liten sirkulær plate satte til side, holdt på plass av en snapin-ring. Denne funksjonen er hva du leter. Erstatte det gamle oljefilteret med en ny, lavere lastebilen, fylle motoren med 10 quarts olje (med mindre det er en 1994, er det 15 quarts), sikre positiv kabelen til batteriet og du er ferdig.

Tips og advarsler

  • Bruke en høy kvalitet filter og olje i løpet av en internasjonal dieselmotor inkludert Fords 6,9 L. Erstatte ventilen bruker nål nebbtangen; sikre nye avlastningsventilen på plass med en ny snapin-ring mulig.
  • Spillolje avhendes ikke riktig uten straff. Aldri støtte vekten av et kjøretøy ved bare et gulv jack---ulykker skje ofte på grunn av dette.