Nnywellness.com

Hvordan å vaske en svart bil


Å vaske en svart bil krever et spesielt preg. Skitt viser mer enkelt, og de jævla virvel merker kjøre du gal, er jeg sikker på. Men hvis du ikke ønsker å betale $40 hver uke for å få bilen vasket på bilvask (virkelig halv vasket fordi de ikke gjør nesten jobben de skulle), og betale oppmerksomhet her. Her er hvordan å vaske en svart bil hjemme.

Instruksjoner

• TEMPERATUR. Først av, for å vaske en svart bil, husk å vaske det på en kul dag. Hvis det er en varm dag, vente til solen går ned minst. Del av problemet med sort maling er som er absorbes mest varme fra solen, og deler av de virvel merker er maling smelter og flytte.

• FYLL BØTTE. Har din bøtte med skilpadde voks vask før du starter wetting ned bilen. Ideelt sett bør disse trinnene gjort en rett etter hverandre.

• WETDOWN. Den andre store tingen som forårsaker disse crappy virvel merkene er skitt blir skjøvet inn i maling som du vasker. Så slå slange på "shower." IKKE bruk jets unntatt på dekkene. Du må bruke litt lenger på washdown skikkelig vaske svart bil. Spray det over minst to ganger.

• WASH Vask forsiktig med hånd-votter i en sirkelbevegelse. Du trenger ikke å presse på alle. Nå skal du få noen virvel merker, men dette vil holde virvel merkene på overflaten, hvor de kan bli polert ut i voks fase. Hvis du har litt skitt som bare ikke gå av, få tett og bruk fingrene til å skille støv eller skitt fra maling uten å gni vanskelig. Som skyver bare skitt i.

• TØRR. Shammies er gode fordi de slikke vann godt. DAB, ikke gni. Plass shammy rett ned og ta det rett tilbake opp. Få alt vannet ut av bilen du kan, og la resten luften tørr. Ikke GNI til tørk.

• VOKS. Du vil voks bilen i samme bevegelse som den som du vasker det. Sirkulær, følger det samme mønsteret. Du skal være polering to ganger. Første gang over, bør du få en fin glans av hvit voks. La det sitte og bånd i virvel merkene utjevne din maling. Etter voksen har tørket, som er ca 10 minutter, er andre buff litt dypere, å presse den voksen i virvel merkene og få din svart tilbake. Måten riktig buff er å gni (dette er eneste gang du vil virkelig gni) i en sirkelbevegelse, lett, før du kan se voks på overflaten av bilen mer og bilen begynner å ta på det skinne du brukte til å bare se etter at du betaler de dumdums din $40 buxx. Vel nå kan du fortelle dem, "Du SPARKEN!"