Nnywellness.com

Hvordan å laste kjøleskap i en Pickup lastebil


Hvordan å laste kjøleskap i en Pickup lastebil

Få ting er mer utfordrende enn legge en tung enhet i en pickup lastebil. Hvis ikke lastet trygt eller riktig i pickup lastebil, kan du skade kjøleskapet og muligens helse som resultat. Ifølge energi Manager Training, et kjøleskap kompressor kilder kan strekke, komprimere eller bryte når lastet på baksiden av en lastebil og kjørt nedover veien. Vurdere å søke hjelp av to eller tre sterk enkeltpersoner å laste kjøleskapet i pickup lastebil.

Instruksjoner

• Fjerne alle elementer fra kjøleskapet og koble fra kjøleskapet fra strømkilden. Ta all mat og flytende varer, panner, skuffer og hyller fra kjøleskap og plassere dem i et trygt område. Du kan sikre løs elementene i kjøleskapet, for eksempel hyllene med bånd i stedet for å fjerne dem fra kjøleskapet.

• Defrost kjøleskapet og la det tørke ordentlig. Dørene til kjøleskapet skal stå åpne flere timer til luft etter avriming.

• Skyv kjøleskapet på en handlevogn eller dolly og rulle den til pickup lastebil. Du kan kjøpe en hånd kurv eller dolly fra din lokale jernvarehandel eller leie en fra et selskap som spesialiserer seg i bevegelse, for eksempel U-hale.

• Plassere deg på den ene siden av kjøleskapet og direkte til andre hjelpere motsatte sider av kjøleskapet. Bøye knærne, litt samtidig opprettholde et godt grep på kjøleskapet og langsomt begynner løfte kjøleskapet opp og inn i pickup lastebil. Du bør holde kroppen mot objektet mens du løfter den og bruke langsom og jevn bevegelser til å unngå skade eller belastning av musklene i ryggen under prosessen.

• Skyv kjøleskapet på baksiden av pickup lastebil, så langt som mulig, og sikre den til kjøretøyet med en sterk tie-down eller vinsj. Kjøleskapet bør forbli stående gjennom transport. Du kan kjøpe slips-downs eller en vinsj fra jernvareforretninger.

Tips og advarsler

  • Vurder å bruke en gaffeltruck for å laste kjøleskapet i pickup lastebil hvis du ikke har sterke venner eller slekt medlemmer å hjelpe legge kjøleskap i pickupen. Du kan leie en gaffeltruck fra flyttebyråer om forskudd avgift.
  • Verve hjelp av et bevegelig mannskap hvis du ikke fysisk i stand til å løfte kjøleskapet i pickup lastebil eller ikke kan få hjelp fra venner eller familiemedlemmer.
  • Unngå å plassere kjøleskapet på baksiden eller siden, så du kan forårsake alvorlig skade sin spoler eller kilder.