Nnywellness.com

Hvor å feilfri krom legering hjul


Hvor å feilfri krom legering hjul

Chrome, som gir bilen hjul en lys, sølvfargede glans, er laget av et relativt mykt metall som kalles krom. Å løse kroms mykhet, er det ofte legert med eller elektrisk belagt på vanskeligere metaller produsere deler som hjul. Men chrome er holdbare og varmebestandig, er det utsatt for rust; det vil også miste sin glans raskt som det blir caked med veien skitt. Å holde chrome-legering hjul rent lar farge skinne gjennom og beskytte dem mot tidlig rust. Det er flere enkle måter å rense chrome.

Instruksjoner

• Fjern rust fra chrome hjul med aluminiumsfolie og eddik eller cola. Dette gjør ballen opp et stykke av aluminiumsfolie med den blanke siden ut og tørke ned hjulet med hvit eddik (tilgjengelig på enhver matbutikk) eller cola (musserende drikke). Enten væske er Sure nok å hjelpe oppløse rust bygget opp på hjulene. Bare skrubbe rust med ballen av aluminium folie kort sagt, sirkulære slag, og deretter vaske av eddik eller cola med vann. Pat hjulet tørker raskt etter skrubbing.

• Skrubbe bort støv og lett caked på smuss med oppvaskmiddel og vann. Legge til noen dish såpe i en bøtte med varmt vann og dyppe en myk klut i den. Skrubbe hjulet fille til den ser rent, så vaske hjulet med ren, såpe-fri vann for å fjerne alle såpe som ville hardner til såpe avskum. Tørr hjulet raskt med et mykt håndkle å unngå fange.

• Fjern flekket og kake-opp på skitt med hvit eddik. For å gi eddik flere rengjøringseffekt, legge til litt bakepulver, deretter dyppe en fille i blandingen og skrubbe hjulet med det. Du må regelmessig snu fille, som det vil absorbere anløpe skitt raskt og kan ende opp med sprer den over resten av hjulet. Vask og tørk hjulet etter å gjøre dette for å fjerne alle leftover eddik.

• Skinne hjulet med chrome renere. De fleste bilbransjen butikker lager en rekke flytende rengjøringsmiddel som, mens ofte kostbar og dårlig for miljøet, vil gjenopprette et skinnende finish til din chrome ganske raskt. For å bruke dem, helle litt renere på en ren klut og tørk hjulet med den. Deretter bruker en andre fille for å tørke opp overflødig og skinne renset hjulet.

• Utføre et par karosseriet voks. Første strøk vil jevne ut noen pitting i krom, mens andre kan være polert med en myk klut til en lys skinne. Hvis du vil bruke voks, bare helle det på en fille og gni et tynt lag på hjulet. Buff det av rubbing den med en ren klut, og bruke et tynt lag og buff igjen.