Nnywellness.com

Hvordan du endrer den primære oljen i en 1996 Harley-Davidson Sportster


Harley-Davidson's 1996 Sportster 883-1200 modeller avhengig av en kombinert primære kjede og overføring til konvertere kraft generert av evolusjon motoren i bevegelse fremover. Primært selv er fylt med en smøreoljen til å redusere varme og friksjon buildup med girkasse og clutch. Som en del av en regelmessig vedlikehold rutine, bør primære olje være drenert og etterfylt hver 10.000 miles for å hindre en mekanisk svikt som aldring olje mister sine smørende egenskaper.

Instruksjoner

• Park Sportster på en flat, jevn arbeidsområdet med god ventilasjon. Start Sportster og la den inaktiv i sted i tre til fem minutter. Stopp motoren og la den avkjøles i minst 10 minutter.

• Montere Sportster på tjenesten standpunkt til å støtte den på et nivå, stående. Plass en avløp panne under større del av av primære dekselet på venstre side av motorsykkelen.

• Løsne avløp bolten fra bunnen av primære coveret, under runde derby forsiden, med en 5/8-tommers socket og en socket skiftenøkkel. Løsne avløp bolten sakte for hånd til primære olje begynner å sive ut fra rundt avløp bolt trådene. Trekk avløp bolten fra primære forsiden i en vinkel mot deg å unngå å være sprut av drenering primære olje. At minst fem minutter for olje renne.

• Trekke O-ring av avløp bolten og tørk avløp bolt trådene og tips med et show håndkle å fjern rusk. Skru avløp bolten til primære dekselet for hånd når oljen har drenert helt. Stram avløp bolten til 21 fotpund, bruke en momentnøkkel og en 5/8-tommers socket.

• Skru alle fem bolter feste runde derby dekselet til primære forsiden, med en T27 Torx socket og en socket skiftenøkkel. Trekk derby dekselet og pakning av av primære dekselet for å utsette samlingen clutch.

• Hell 32 unser Harley-Davidson primære væske direkte i primært. Stoppe fylle når væske er nær våren på bunnen av samlingen clutch. Tørk opp noen sølt primære væske med en butikk håndkle.

• Installere derby dekselet og pakning på primære dekselet. Skru derby dekselet boltene på plass til de berører derby coveret, bruke en håndholdt T27 Torx-socket. Trekk derby dekselet boltene i en krysser mønster 84 tommer-pounds, med en momentnøkkel og en T27 Torx-socket.

• Fjern Sportster fra tjenesten stativet og senke den på sin side stand.

Tips og advarsler

  • Ikke alle har tilgang til en tjeneste stand. Selv om den primære oljen kan tappes mens din Sportster er på side stå, må det være oppreist mens fylle primære dekselet. Plasser en 3-tommers høye heltre blokk side stå, eller har en assistent sitte på motorsykkel og hold den på plass under utfylling.