Nnywellness.com

TVEN vil ikke få tilgang til min kabelboks


TVEN vil ikke få tilgang til min kabelboks

Problemer med kabel-tjenesten kan føre du hoppe på telefonen og etterspørsel tjenesten. Dessverre en servicehenvendelse kan ta dager å sette opp og, avhengig av garantien, kan være ganske dyrt. Det første Kundeserviceavdelingen vil gjøre når du ringer er å kjøre deg gjennom en kort liste over feilsøking slik at det kan lære hva problemet er og prøve å fikse det. Å vite dette feilsøking prosedyre vil spare deg litt tid og potensielt skjerpende ringer.

Instruksjoner

• Trykk på strømknappen på TV-apparatet. Kontroll strømledningen hvis det ikke er slått når strømknappen var presset. Koble ledningen er ikke koblet til vegguttaket. Erstatte TV med sikkerhetskopien angi hvis ledningen på det første en er skadet, eller hvis det ikke slås på når ledningen er koblet til strømknappen har blitt skjøvet.

• Trykk på power-knappen på mottakeren mens TV slås på. Se på ansiktet på kabelboksen forsikre at strømlampen kom på når strømknappen var presset. Kontroll strømkabelen på kabelen for å være sikker på at det er koblet til veggkontakten, og er i god form. Koble kabel-boksen, vente tre minutter for systemet å fjerne og koble den til veggen. Trykk inn strømknappen på boksen og se for indikatorlampen på.

• Sjekk koaksialkabelen som går mellom kabelboksen og TV. Pass på at begge ender er festet og at det er ingen skade ledningen. Fjern kabelen og erstatte den med en ny, 4 fot kabel. Sjekk systemet å se hvis den arbeider.

• Koble din erstatning TV satt og koble koaksialkabelen som kommer ut av kabelboksen. Sjekk systemet. Prøv dette oppsettet igjen med den nye kabelen.

• Koble koaksialkabelen kjører fra veggen rett inn i TVen. Kontakt kabelselskapet og fortelle den du trenger en ny kabelboks hvis kjører kabelen fra veggen til TV løser problemet. Fjerne denne kabelen fra TV og erstatte den med en ny, 100 fot-koaksialkabel. Koble den nye kabelen til boksen utenfor og TVen. Kontakt tjenesteleverandøren kabel hvis ingen av disse løsningene løser problemet.

Tips og advarsler

  • En liten skiftenøkkel kan brukes til å fjerne en koaksialkabel fra en tilkobling hvis det er nødvendig. Skiftenøkkelen bør aldri brukes til å stramme en koaksialkabel, da dette kan skade kontakten og tvinge deg til å erstatte en kabelboks eller TV.