Nnywellness.com

Hvordan fjerne forhjulslagrene på en Chevy Colorado


Hvordan fjerne forhjulslagrene på en Chevy Colorado

Chevrolet Colorado erstattet i S-10 i 2005 som Chevys nye liten lastebil produkt. Med den kom en rekke endringer i utformingen, inkludert foran suspensjon og hjulet lagrene. Tradisjonelt brukte S-10 en flere peiling system som var vanskelig å fett og vanskelig å vedlikeholde. Nå, Colorado bruker en forseglet peiling system som kommer ut i ett stykke og sjelden må justeres.

Instruksjoner

• Løft opp foran bilen med jack og sikre det på jack står. Kontroller at bilen er helt sikre på jack står før du kravlesøker under den. Fjerne forhjulene med dekk jern og legg dem til side, av arbeidsområdet.

• Unclip speed sensor linjen fra selen. Dette er bare tilkoblingen som går fra huben til rammen, så kobler selen og unbolt braketten fra den øvre kontroll arm med 3/8-tommers ratchet og socket. Bruke maling merket til å tegne en linje på den styringsgruppe knoke å markere plasseringen av hastighetssensoren for reinstallering.

• Unbolt brems skyvelære fra foran rotorene bruker en 3/8-tommers ratchet og socket, og deretter henge caliper fra metall krok og koble den andre enden til et hull i rammen.

• Unbolt wheel hub montering bolter fra baksiden av styringen knoke 3/8-tommers ratchet og socket. Trekk rotoren og hjul bærer montering av som én enhet og plassere den på bakken. Deretter unbolt hub fra rotoren 3/8-tommers ratchet og socket.