Nnywellness.com

Hvordan få en midlertidig mobiltelefon


Forskuddsbetalte telefoner gi du luksusen av ikke å bli sittende fast med en månedlig mobiltelefon betaling, som betyr at du kan slutte å bruke telefonen når som helst. Forskuddsbetalte telefoner må du legge til minutter som er tilgjengelige via kontantkort eller med kredittkort. Mest forskuddsbetalte telefoner tilhører store trådløs-leverandører nettverk, som Verizon, AT & T og T-Mobile, men noen bedrifter, som Tracfone, har sitt eget nettverk og forskuddsbetalte telefoner.

Instruksjoner

• Kjøpe en forhåndsbetalt telefonen. Mange store trådløse selskaper tilbyr forhåndsbetalt mobiltelefoner, og mens de fleste har bare kontraktsmessige telefoner på deres butikker, kan du kjøpe forhåndsbetalte telefoner online eller store butikkene.

• Lade telefonen. Du må lade mest forskuddsbetalte telefoner i minst fire timer før aktivere den. Koble den lille enden av den medfølgende laderen til telefonen og den andre enden til en stikkontakt. Les brukerhåndboken for den bestemte lengden ladetid, som hver telefon varierer.

• Aktivere telefonen. Hvis du finner en forhåndsbetalt telefonen på en hos store, må du aktivere telefonen selv ved å kalle en aktiviseringen antallet fra en egen telefon. Nummeret skrives på begge bruksanvisningen og på baksiden av plasteske. Følg instruksjonene til deg via telefon; instruksjonene for hver telefon varierer, men du nesten alltid må angi telefonens elektronisk serienummer. Telefonen er aktivert når du mottar bekreftelsen over telefonen.

Tips og advarsler

  • Skrive ned mange telefonnumre i telefonens håndbok. Det er flere tall i håndboken, inkludert et nummer for å sjekke telefonens minutter, legge til minutter og aktivere telefonen.
  • Mest forskuddsbetalte telefoner kommer med en viss mengde minutter, men du må legge til flere hvis du vil fortsette å bruke den. Du kan legge til minutter til telefonen ved å kjøpe et kontantkort eller betale for minuttene med kredittkort.
  • Du kan finne telefonens elektronisk serienummer ved å fjerne batteridekselet og selve batteriet. Se etter et 11-sifret tall som begynner med bokstavene "Fellingen."
  • Du må kanskje først aktivere telefonen online før du aktivere det på telefonen. Gå til webområdet i telefonens håndbok, hvis du må aktivere den online; vanligvis må du angi navn, staten, adresse og postnummer.