Nnywellness.com

Hvordan sjekke tekstmeldinger Online med Virgin Mobile


Med mindre du har en tekst beskjed plan lader Virgin Mobile 15 cent å sende eller motta tekstmeldinger. Sjekke tekstmeldingene online er en hendig funksjon når du prøver å hindre overdreven tekst messaging avgifter. Det er også praktisk hvis telefonen ikke er i din besittelse. Virgin Mobile tilbyr ikke en funksjon for å kontrollere tekstmeldingene dine på nettet. Du kan imidlertid fortsatt sjekke meldinger online og spare penger ved å benytte tredjeparts ressurser.

Instruksjoner

• Registrer en konto med en tredjepart online tekstmeldinger tjenesteleverandør. Et eksempel på slike leverandører inkluderer fisk tekst, tekst gratis, tekst Em og 411 SMS.

• Opprette og sende en ny tekstmelding mobiltelefon flere valg. Hvis du vil, gjør det en meldingstekst varsle venner og familie at du sjekker din meldinger elektronisk. Anbefale tekst mottakeren at hun må svare til den opprinnelige teksten at du sender henne.

• Vent til tekst mottakeren svare på tekstmeldingen. Når mottakeren svarer, rutes tekstmeldingen til den elektroniske tekstmeldingsleverandør. Bare Logg deg tilbake til din nettkonto sjekke og lese meldinger.