Nnywellness.com

Hvordan koble en iCombi til en iPhone


IPhone er en mobiltelefon, transportabel media spilleren og lommedatamaskin solgt og markedsført av Apple Inc. IPhone har Bluetooth-teknologi som støtter Bluetooths handsfree Profile og hodetelefon profilen. Det er imidlertid mange Bluetooth-profiler som iPhone ikke støtter, inkludert muligheten til å styre iPhone transportabel media spilleren fra Bluetooth-enheten. ICombi er en stereo Bluetooth-adapteren som du kan bruke med din iPhone og forenlig hodetelefoner. Når iPhone er koblet til iCombi og kompatible hodetelefonene er vellykket kan sammenkoblet eller tilkoplet for iCombi kortet, du lytte til streaming musikk gjennom og styre din iPhone med knappene på hodetelefonen.

Instruksjoner

• Slå av iCombi Bluetooth hodetelefoner.

• Fest det merke forbinde nederst på iPhone til iCombi kortet. Vent til iPhone for å kommunisere med iCombi. Kommunikasjonsprosessen tar om 10 sekunder. Du vil vite prosessen er ferdig når den blå lampen på iCombi begynner et raskt.

• Hold kraften eller ringe knapp på din iCombi forenlig hodetelefoner i omtrent syv sekunder. Når lampen på iCombi blir solid rød, slipper kraft eller ringe knapp på iCombi kompatibel hodetelefonene.

• Vent mens iCombi kortet parene eller kobler med iCombi forenlig hodetelefoner. Når paringen er komplett, blinker vil lampen på iCombi grønt 10 ganger og viljestyrke hodetelefoner på.