Nnywellness.com

Hvordan du hekte en datakabelen til en Samsung PLASMAKONTROLLERT


Bildet på en plasma-TV er skapt av xenon og neon gass klemt mellom to plater av glass. De er synlig fra alle vinkler, i motsetning til LCD-skjermer, og mørkere svart og en høyere kontrast enn LCD-skjermer og bakside-prosjektering TV også. Pluss, hvis du har en Samsung plasma-TV med en HDMI-port eller porter, kan du enkelt koble den til datamaskinen med en datakabel. Hva slags datakabelen du er avhengig av tilkoblingen datamaskinen har, VGA, DVI eller MiniDVI, i de fleste tilfeller.

Instruksjoner

• Finn ut hva slags digitale videoutgangen datamaskinen har. Det bør finnes i brukerhåndoken eller du kan se på siden av datamaskinen for å finne ut. Kjøpe en kabel som konverterer video-porten på datamaskinen til HDMI.

• Slå på datamaskinen og Samsung plasma-TV. Aktivere kanalen TVEN til riktig HDMI-porten.

• Koble HDMI-kabelen til din Samsung HDMI-port. Kontroller at det er riktig-port for tilkobling til en PC. Det er vanligvis port 1 Hvis det er mer enn én HDMI-port.

• Koble den andre enden av kabelen til datamaskinen skjermport. Et stort bilde av dataskjermen burde viser opp på TV. Oppløsningen på datamaskinen skal justeres automatisk etter som TV.

• Laste inn en film, bildet eller filen du vil vise på Samsung plasma TV på datamaskinen. Bildet vises på TV.