Nnywellness.com

Feilsøke en Samsung Tantus DLP TV


Feilsøke en Samsung Tantus DLP TV

Mange TV-entusiaster har byttet til bruk av HDTVer å dra nytte av bedre bilde og lydkvalitet som de kan tilby. Hvis du har byttet til bruk av en HDTV som Samsung Tantus DLP-serien, er det viktig å vite grunnleggende feilsøkingsprosedyrer slik at du kan løse vanlige tekniske problemer på egenhånd, spare deg tid på telefonen med en kunde støtte representant eller penger på å ha TV reparert eller erstattet.

Instruksjoner

Feilsøke Tantus DLP ikke slå på

• Trykk på power-knappen på toppen av Tantus fjernkontrollen. Hvis der 's ingen respons fra fjernkontrollen, må nye batterier er riktig installert i fjernkontrollen.

• Slå TVEN på bruke frontpanelet strømknappen. Hvis TV-apparatet reagerer på frontpanelet strømknappen men ikke ekstern strømknappen, må fjernkontrollen byttes.

• Tilbakestille TV ved å koble fra strømkabelen for 30 sekunder og koble den til igjen. Igjen, prøve og slå på TVEN fra fjernkontrollen og frontpanelet makt knapp.

Feilsøke noe bilde

• Kontroller Tantus er satt til riktig videoinngang ved å trykke knappen "kilde" på Tantus eksterne, ligger til høyre for kanalknappene. Hvis du prøver å se en DVD gjennom Video 1 inndata, for eksempel Trykk på kildeknappen til TV viser "Video 1" og sjekk for bildet.

• Sjekk inn tilkoblingskabelen. For å huske eksemplet i trinn 1, finne kabel eller kabler koble DVD-spilleren til Video 1 innganger på baksiden av Tantus DLP og se etter noen løse tilkoblinger. Selv kan du koble dem og koble dem igjen for å være på den sikre siden.

• Prøv en annen enhet på en annen kilde. Hvis du har koblet til Video 3 videospillsystem, for eksempel bytte til Video 3 inngang og makt på videospillsystemet etter signal.

Tips og advarsler

  • Det er mange andre vanlige tekniske problemer Tantus DLP kan oppleve; Dette behandles best ved å kontakte kundestøtte for Samsung.