Nnywellness.com

Flytte TV-kabel fra rom til rom


Flytte TV-kabel fra rom til rom

Dagene av en enkelt familie TV-apparatet har lenge vært. Som teknologiutviklingen, bli enda flere alternativer tilgjengelig for abonnenter som ønsker Kabeltilgang spredt til TV-apparater i sine hjem. Avhengig av ditt hjem oppsett og hvor mange rom du har kabel-TV, flytte kabel fra rom til rom kan ikke være så vanskelig som du tror, og det kan ikke krever mye ekstra kabel- eller noen i det hele tatt.

Instruksjoner

• Rute kabel "home run" stil til hvert rom. Beregne en kabel rute fra din viktigste kabelboks til hvert rom der du vil kabel. Installere kabel knekt i rom hvis de ikke finnes ennå. Installere en splitter i kabelboksen som vil imøtekomme alle de nye linjene du vil kjøre. Før kabelen til hvert rom, enten i hjemmet eller fra utsiden inn.

• Ruten kabel "løkke gjennom" stilen til hvert rom. I stedet for kjører kabel fra kabelboksen til hver nye kabelkontakt, kjøre kabel fra en allerede funksjonelle kabelkontakt til neste rom. Installere en splitter på den første kabelkontakt. Deretter bruker en fisk tape, fisk kabelen gjennom veggen til det neste rommet kabelkontakt. Gjenta for hver ekstra rom.

• Installere en trådløs kabel-TV extender. Du kan finne en elektronikk utsalgssteder eller komponent dataforhandlere. Extender-enheten overfører digitale og analoge signalet fra én TV til andre TVer som mottar digitale og analoge signaler. Ulempen, skjønt, er at de tilkoblede TV kan bare vise digitale kanalen vises på primære TV. Hvis analog overføres fortsatt i ditt område, kan de tilkoblede TV vises enten den primære digitale kanalen eller velg en annen analog kanal.

• Installere en SlingBox. Hvis du har et hjem datanettverk, kan Armbind når koblet til kabel-TV, dele kabel-TV over hjemmedatamaskinen nettverket og Internett. Hvis du har trådløst Internett i hjemmet, en Wi-Fi-aktiverte bærbare kan få kabel-TV i et annet rom hvor det er en trådløs tilkobling.

• Installere et trådløst HD-grensesnitt-enhet. Basert på Wi-Fi-teknologi, kan en trådløs HDI enhet trenge vegger og gulv. Den overfører video og lyd fra en kilde til ethvert FJERNSYNSAPPARAT som har en kompatibel mottaker. Med denne teknologien, kan kabel nå en TV i alle rom i huset på samme måte som trådløs Internett-signal når en bærbar datamaskin.