Nnywellness.com

Hvordan koble en støtfanger


Hvordan koble en støtfanger

Støtfangere kan gå av ved en ulykke eller ved bumping i en fortauskant mens parkering. Delen av støtfangeren som faller av kalles støtfanger fascia - ytre plate dekker faktiske støtfanger. Fascia gir ekstra våren upon inntrykk, beskytte radiator og andre viktige motordeler fra skade. Forhåpentligvis noen pinner vil har dukket løs og kan settes for en lett fikse. Hvis ikke pinnene har sannsynligvis ødelagt og må erstattes. Push-i holderen pinner kan finnes på de fleste auto kropp forsyne butikker.

Instruksjoner

• Kontroller at du parkere bilen på flat Mark med hjulene vendt fremover. Òg klaring på alle sider av kjøretøyet. Delta på parkeringsbremsen å unngå risikoen for skade under installasjonen.

• Plass fascia bak på støtfanger, sentrert den på bilen. Hjelp fra en venn kan være nødvendig å holde støtfanger fascia på plass mens det neste trinnet er fullført.

• Push-i holderne (også kjent som "push pins") inn fascia. På forsiden av de fleste biler, det er retainer hull på toppen og bunnen av fascia og inne hjulet brønner. En gummihammer kan være nødvendig å sette trykk i holderne.

• Installere en løs light deksler med en skrutrekker, og installere grillen hvis nødvendig. De fleste gitre kan skrues i, klippet eller begge. Test belysningssystemet før skru i dynen å spare tid.