Nnywellness.com

Hvordan du justerer en PARABOLEN nettverk parabolantenne


Hvordan du justerer en PARABOLEN nettverk parabolantenne

Med de mange kanalene tilbys av DISH Network, har alternativer for TV-underholdning aldri vært så variert og praktisk. Men hva gjør du hvis du er klar til å se at store spillet eller filmen og satellittmottakeren mister dekningen? Selskapet kan ta opp til en uke eller to å få en tekniker ut til huset, og det er svært nyttig hvis du trenger å få signalet tilbake en gang. Heldigvis, justere parabolen selv er en ganske enkel prosedyre som skulle ta opp for mye av din tid og energi.

Instruksjoner

Justere parabolen

• Tilgang til PARABOLEN nettverk hovedmenyen på TV og finne "Punktet retten" (6-1-1-menyen). Bla gjennom postnummer i boksen, og velg din. Bruk "signalstyrkeindikatoren" på samme skjerm for å optimalisere parabolen justering.

• Gå til din rett, og kontroller at montering pole peker rett opp til himmelen. Fjerne retten montering Pole ved å løsne stativfestet og bruke et Vater stangen skal helt loddrett. Erstatte fatet og stram stativfestet.

• Justere asimut (kompass posisjon) på parabolen for optimal signalstyrke. Du kan overvåke signalstyrken selv med en håndholdt satellittmottaker (tilgjengelig i de fleste elektronikkbutikk), men det er nok lettere å ha en venn overvåke "Signalstyrke" måleren på TVEN.

• Løsne to heving bolter på fatet og flytter din rett opp eller ned gradvis til du har optimal signalstyrke.

• Boltene og sjekk signalet en siste gang. Din rett bør være helt stille.