Nnywellness.com

Hvordan å bruke iPhone som en Internett-Modem


Hvordan å bruke iPhone som en Internett-Modem
Hvis du har en iPhone 3G eller senere, må bruke telefonen som en bærbar modem ved personlig hotspot tethering funksjonen i telefoninnstillingene. Ved tilkobling telefonen til en Internett-klar datamaskin, har du tilgang til Internett i fravær av en Wi-Fi-tilkobling eller en annen Internett-kilde. Ved å trykke direkte inn i iPhone 3G-nettverk, kan du surfe på Internett og gjøre forretninger på farten.

Instruksjoner

Fastslå Capability

• Avgjøre om iPhone modellen er i stand til Sykehuslege tethering. Bare iPhone 3G-modeller og senere har Sykehuslege tethering eller personlige hotspot funksjonen.

• Kontakt teleoperatøren mobiltelefon for å se om den støtter iPhone personlig hotspot funksjonen. Du må aktivere tjenesten på plan, som vil koste deg et gebyr hver måned i tillegg til vanlig mobiltelefon kostnadene. I USA, tjenesten er tilgjengelig gjennom AT & T og Verizon Wireless.

• Kontroller systemkravene for datamaskinen du vil bruke til å koble til Internett. Hvis du kobler til trådløst med en iPhone 4 eller nyere, må datamaskinen støtte WPA/WPA2 kryptering.

Hvis du kobler til via USB, må du bruke en Mac med OS 10.5.8 eller senere eller en PC med Windows XP, Vista eller Vinduer 7. Den nyeste versjonen av iTunes må også være installert på datamaskinen.

• Klikk på "Innstillinger"-ikonet på din iPhone, klikk på "General" og velg "Nettverk." Hvis du ikke ser "Personlig Hotspot" eller "Internett Tethering," Kontakt leverandøren for assistanse.

Aktivere Internett-deling på telefonen

• Klikk på "Innstillinger"-ikonet på din iPhone.

• Velg kategorien "Generelt" fra Innstillinger-menyen og klikk på "Nettverk."

• Sveip av/på-bryteren aktivere Internett tethering eller personlige hotspot, avhengig av iPhone modell du bruker. Du vil ikke kunne konfigurere innstillingene før du legger tjenesten mobilkontoen.