Nnywellness.com

Hva er HDMI 1.3B1?


Hva er HDMI 1.3B1?

Siden sin første konsept i 2002, har HDMI lagt nyere versjoner tilpasse seg hjem underholdningen system teknologiutvikling. Versjon 1.3 2006 ekstra funksjoner til å samsvare med de nyeste video og lyd-utstyr på tiden. Men "B1" endringen bare gjelder teste endringer for lisensierte produsenter av enheter som støtter formatet. Fra en bruker ståsted er HDMI 1.3b1 akkurat det samme som HDMI 1.3.

HDMI-Format

High-Definition Multimedia Interface definerer en teknologi som gir digital video og lyd forbindelser mellom komponentene av et hjemunderholdningssystem ved hjelp av en enkelt kabel. Det tilbyr også ulike kontroll tilkoblinger for funksjoner som automatisk turn-on og oppsett av tilknyttet utstyr i én enkelt operasjon. Produsenter må følge bestemte produksjonen og testing retningslinjer satt opp av HDMI Licensing LLC å bruke HDMI-logoen på sitt utstyr. HDMI Licensing sender endringer til disse retningslinjene bare for lisensierte produsenter i form av brev tillegg til versjonsnummeret. Informasjonen er ikke lett tilgjengelig for publikum.

HDMI 1.3 endres

HDMI versjon 1.3 inkludert økt videoavspillingshastighet i påvente at nyere utstyr trenger den. Det har også forbedret fargedybde og plass til å støtte mer enn en milliard farger for å produsere en farge som er synlig for det menneskelige øyet. Det legges en lip-sync-funksjon for å bedre koordinaten video og lyd, lagt til støtte for nye tap-mindre komprimerte digitale lydformatet Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio, og lagt til en ny type mini-kontakt for Transportabel anordninger som digital HD-videokameraer og kameraer å gjøre tilkoblinger til HDTV-skjermer.

Versjon 1.4 av 2009

HDMI versjon 1.4 i 2009 lagt til å frakte 3D, forbedret fargeområder for digitale kameraer og økt hastighet kapasitet til å bære signaler i samme oppløsning som brukes i mange kinosaler. Det også lagt en mikro-kontakt for bruk på mobiltelefoner og bærbare mediespillere, en mer robust kontakt for bil bruk, en retur lydkanal for å hjelpe visse opptak programmer og en Ethernet-kanal for Internett-støtte for alle komponenter i systemet som bruker den. Hvis du vil bruke Ethernet kapasitet, nød brukernes en spesialkabel alternativet.

HDMI-kabler

HDMI-kabler kommer i standard eller høy hastighet, med eller uten Ethernet.
Mange brukere tror feilaktig at versjonsendringer gjelder HDMI-kabler. Men inntil spørsmålet om versjon 1.4, HDMI Licensing bare kreves to typer kabler: standard- og høyhastighetsmodus. Standard kabler bære signaler opp til og inkludert 1080i oppløsning og høyhastighets bære 1080p og over. Problemet 1.4 inkludert HDMI et alternativ til hver type kabel å gi til Ethernet-kanalen. På tidspunktet for utgivelsen, kan alle komponenter tilgjengelig for hjemmeunderholdning bruk koble alle versjoner av HDMI med standard eller høyhastighets kabler, med eller uten alternativet Ethernet.