Nnywellness.com

Forskjeller mellom Honda Element LX & EX


Honda introduserte elementet i det amerikanske markedet i 2003. Bilprodusenten tradisjonelt tilbys kompakte SUV i to varianter eller trim nivåer: LX og EX. LX er den grunnleggende modellen EX legger noen funksjoner og oppgraderinger for en økt pris. Honda forutsatt en tredje utstyrsnivå i 2010.

Stereo

LX utstyrsnivå er utstyrt med en 120 watt, fire høyttalere lyd system. Stereo inkluderer AM / FM-radio og CD-spilleren. EX, Honda oppgraderinger stereo til 270 watt og legger til tre høyttalere, inkludert en subwoofer. EX inneholder også en MP3/AUX-inngang jack.

Interiør

Både LX og EX tilbyr Hondas FXC stoff på forsetene, og EX legger den i ryggen også. FXC eller stoff for ekstreme forhold, er laget for å motstå slitasje og flekker. EX inkluderer en konsoll mellom forsetene som har en innebygd kjøligere samt en overhead lagring konsoll som er tilgjengelig fra både foran og bak seter.

Pris

For 2010 er startpris for Honda LX $20,525 for to-hjulet stasjonen og $21,775 for firehjulsdrift. EX to-hjulet stasjonen starter på $22,635, mens fire-hjulet stasjonen er $23,885.

SC

I 2010 introduserte Honda SC utstyrsnivå, med en litt annerledes. Mange av alternativene som er tilgjengelige som kjøpte tilbehør på EX, som en Lær-innpakket rattet, er inkludert alternativene i SC. SC base prisen er $24,320.