Nnywellness.com

Ville Nikon autofokus linser arbeide med en FE?


Første Nikon FE kameraet ble introdusert i 1978. Det ble godt mottatt som et kamera som var både rimelig og god kvalitet. Den ble utformet for fotografering elever lære håndverket og for fotoentusiaster som ønsket å ta bedre bilder, men var ikke helt klar til å investere i et mer profesjonelt kamera. Nikon gjør også en rekke autofokus (AF) linser, mest som passer på en Nikon FE kamera.

AF linser på FE kameraer

Alle automatisk og manuell fokus linser laget av Nikon siden 1959 fungerer på FE kameraet, profesjonell fotograf og Nikon ekspert Ken Rockwell. Faktisk vil bare Nikons G objektiver ikke fungere på FE kameraer, så kan du være sikker på at de fleste Nikon objektiver du kjøpe passer på videokameraet FE.

Automatisk og manuell fokus

Auto fokus linser tillate enhver fotograf til å skyte en fokusert og skarp image. Linsene fokus automatisk på motivet når du aktiverer funksjonen fokus, vanligvis ved å holde det nedleggelse knappen nede. Manuell fokus linser, derimot, må du fokusere bildet den gammeldagse måten - ved å slå linsen til bildet er i fokus. Mens Nikon tilbyr flere AF linser, spesialisert selskapet i manuell fokus linser, ifølge Ken Rockwell.

Nikon FE-kameraer

For tid av forlagsartikkel finnes det tre forskjellige Nikon FE kameramodeller. Opprinnelige FE var den eneste FE-modellen til 1984, da den FE-2 ble utgitt. Den FE-10 ble innført i 1997. Alle tre modeller er lignende, rettferdig med en oppdatert titt og mer moderne funksjoner, for eksempel raskere lukkertider.

Objektiver

En rekke linser arbeide med Nikon FE-kameraer, inkludert single-lens reflex (SLR) linser. Nikon gjør for eksempel 24 SLR objektiver designet for landskap og reise fotografi; 22 SLR objektiver designet for portretter eller hendelse fotografering; 28 SLR objektiver designet for skyting sport og actionbilder; 10 SLR makroobjektiver designet for makro (nært hold) fotografi; og en rekke spesielle linser som fisheye linser.