Nnywellness.com

Hvordan fungerer en Spotting Scope?


Hvordan fungerer en Spotting Scope?

Refracting teleskoper

Småblødninger omfang er i hovedsak kompakt amatør astronomi teleskoper som er optimalisert for bruk på dagtid, bærbarhet og ser på bakken objekter. Basert på disse hensyn er de vanligvis refracting teleskoper. Refractors bruke linser å konsentrere seg lys og oppnå forstørrelse, og småblødninger omfang er basert på ærverdige galilesiske modellen. Dette bruker en konveks linsen og større mål linsen, jo større den grunnleggende forstørrelse. Den Keplerian modellen brukes ikke for småblødninger omfang fordi den snur bildet opp ned.

Periscope visning

Vise festet og okularet av en spotting scope utføres enten ved hjelp av enkle, rett teleskopisk modellen eller periscope modellen. I sistnevnte er visning mount på siden av bunnen av spotting scope røret, vanligvis pekte opp for enkel visning. Lys samlet og konsentrert av målet linsen er prellet av en speilet eller prisme langs en vinkel til okular, akkurat som en periscope.

I okularet

Det viktigste tilbehøret til småblødninger omfang er i okularet. Mens noen ganger fast og entall, har mange småblødninger områder en okularet med zoomobjektiv funksjon. Andre Tillat okularene fjernes og byttet okularene med ulike optisk funksjoner. Uavhengig av det faktiske arbeidet set-up kontrolleres alltid endringer i forstørrelse i okularet, og ikke på linsen.

Aadaptere

Mange småblødninger områder som har avtagbart okularene kan også passende adaptere for kameraer. Det spesifikke kortet er avhengig av funksjonene til kameraet i spørsmålet, men det generelle prinsippet er å erstatte okularet montering selv med linser på kameraet.