Nnywellness.com

Hvordan installere et stereoanlegg på rommet


Hvordan installere et stereoanlegg på rommet

Med så mye diversifisering i hjemmemarkedet lyd det siste tiåret har musikkelskere nå flere alternativer enn noen gang å velge mellom når du utformer et hjemmestereoanlegg. CD-spillere fortsatt eier mye av markedet, men en økende mengde spesialitet formater har også vunnet popularitet, slik at lytterne til å velge forskjellige komponenter som vil omfatte deres hjem stereo oppsett. Enten dekorere en spisestue, stue, soverom eller kjeller, er det en hjem stereoplaten system passer for hver innstilling.

Instruksjoner

• Velg lyd komponentene du vil stereoanlegget til funksjonen. Det er mange ulike alternativer, fra digital musikk docking-enheter som tillater avspilling av den bærbare digitale musikkspilleren gjennom høyttalere, i stedet for hodetelefoner, til spesialitet formater som DVD-Audio og Super Audio CD at funksjonen høyere oppløsning avspillingen. Vintage utstyr som kassettspillere og åtte spor spillere er fremdeles populært i enkelte kretser, og vinyl posten er re-voksende som formatet på valg for såkalte "audiofile."

• Investere i en mottaker. En mottaker fungerer som det sentrale punktet tilkobling for alle dine lyd-komponenter, i tillegg til høyttalerne. Kontroller at mottakeren du kjøper er stand til å håndtere digitale samt analoge tilkoblinger hvis du vil kjøpe en rekke komponenter. Digitale musikkspillere som CD og nevnte DVD-Audio og Super Audio CD-formatene være koblet digitalt gjennom en optisk inngang å bevare integriteten til det digitale signalet. Analoge komponenter, derimot, krever for eksempel turntables og kassettspillere, en analog tilkobling, hovedsakelig gjennom analoge preamper.

• Investere i høyttalerne. Hjem stereoplaten systemer kan inkludere alt fra ett til syv høyttalere, avhengig av din mottaker og hva som er passende for bestemt rom og bosituasjon. Igjen, vil valg av lyd komponentene avgjøre hvilke høyttalere du bruker. Du kan finne eldre, vintage modeller vil forbedre varmere toner av analoge musikk komponenter, mens nyere høyttalere å bedre representere digital musikk signaler fra CD og MP3-spillere.

• Bestemme plasseringen av høyttalerne i rommet. Oppsett avhenger av rommets størrelse og form og antall høyttalere du vil bruke. Populære oppsett inkluderer to høyttalere på motsatte sider av rommet, som nøyaktig reproduserer musikkens stereoanlegget avspilling. Andre inkluderer tre høyttalere over foran og to bak på rommet, samt en subwoofer i midten som forbedrer musikken er bassfrekvenser. Bestemme plasseringen av høyttalerne forhånd lar deg også å måle avstanden mellom høyttalere og mottakeren, dermed avgjøre hvor mye høyttalerledningen du trenger.

• Investere i høyttalerledningen. Dette er ofte en oversett skritt i hjem stereoplaten installasjonsprosessen. Avhengig av kraften til mottakeren og størrelsen på høyttalerne, mindre gauge høyttalerledningen nok, men for oppsett med høy wattstyrke utgang, du høyttalerledningen som ikke bare overføre disse signalene tydelig og uten forvrengning, men også hindre skade på utstyret.

• Sette det hele sammen. Pakk ut mottakeren først og studere sin innspill for å avgjøre hvilken komponent skal koble til som mottakeren inndata. RCA-kontaktene bør være forbeholdt noen analog lyd-komponenter, mens optisk HD-innganger skal reserveres for digitale. Riktig forbindelsen kablene er vanligvis følger med hver komponent. Høyttalerledningen bør fjernes tilbake ca 1/4 tommers, utsette kobber ledninger, og viklet stramt rundt høyttaler-utgangene. Du finner samme kontaktene på baksiden av høyttalerne. Vind ledningen tett rundt disse kontaktene.

Tips og advarsler

  • Ikke alt utstyr må kjøpes nye. Avhengig av dine behov, kan eldre høyttalere og tilsynelatende foreldet utstyr være akkurat det nye oppsettet trenger. Ikke vær redd for å eksperimentere.
  • Kontroller at alle lydutstyr er deaktivert under installasjon å forhindre feedback fra noe som kan skade utstyret og hørsel.