Nnywellness.com

Hvordan fungerer en slagskrumaskin?


Strøm

En slagskrumaskin er et verktøy som brukes av mekanikk for å fjerne lug vanskelige problemer og andre boltet på deler av bilen. Slagskrumaskin er ideell for mekanikere fordi den har en høy produksjon av kraft og dreiemoment og krever lite manuelt aktivere på mekaniker del. Skiftenøkkelen kalles en slagskrumaskin fordi den opererer ved en spinning-motor som leverer et sjokk strøm til lug mutteren. Denne sjokk løsner og dreier mutteren svært raskt.

Design

En slagskrumaskin har en bolig i form av pistolen, litt som vanligvis inneholder en mutter sjåfør vedlegg, håndtak og luft ledning. Air ledningen leverer komprimert luft gjennom en kammer inni skiftenøkkelen. Denne trykkluft kontakter en motor som er formet som en turbin og når air force gjennom det, som en turbin, spinner. Det trigger-mekanismen er hva engasjerer kraft og gjør at luften kontakt motoren. Andre innvirkning skiftenøkler kan arbeide med pumpet hydraulisk væske eller strøm. Begge vil slå en motor på samme måte.

Funksjonen

Funksjonen av skiftenøkkelen er enkelt levere en høyt dreiemoment driver med lite strømforbruk. Akselerasjon av skiftenøkkelen på grunn av turbinen formet motor og øyeblikkelig kontakt med komprimert luft gir skiftenøkkelen en fordel. Det kan bruke mye kraft en liten lug mutter, i en svært kort periode, fjerner den med letthet. Også av trykkluft er levert av en tank og dette kan kobles til flere innvirkning skiftenøkler samtidig i noen tilfeller.