Nnywellness.com

Hvordan sammenligne videokameraer


Videokameraer kommer i alle former og størrelser og registrere i forskjellige formater. Hvis du ser på å kjøpe en ny videokamera for selv det er lurt å sammenligne noen av attributtene til de ulike kameraene for å sikre at du ikke bare finner den beste kameraet for pengene men et videokamera som kan gi for alle dine behov for videoopptak.

Instruksjoner

• Kontroller om videokameraet er analoge eller digitale. Selv om analoge kameraer ikke selges på de fleste elektronikkbutikker du kan fortsatt finne dem på brukt utstyr anlegg. Selv om analoge kameraer skal være billigere, forringer kvaliteten hver gang du overfører innholdet. Så hvis du registrerer innholdet fra kameraet til datamaskinen, skal så på en DVD, videokvaliteten ikke være at store.

• Se hvordan kameraet postene. Noen digitale kameraer posten på en harddisk mens andre bruker tape, minnekort og mini-DVD. Hard-kjøre kameraer er bra hvis du ikke har tenkt å skyte ofte, men hvis du gjør kan du enkelt går tom for plass på harddisken.

• Kontroller for å se hvordan kameraet kobles til datamaskinen. FireWire er den foretrukne metoden, men noen maskiner har ikke en FireWire-port, da USB eller RCA kabler er nødvendig. Det kan være lurt å kjøpe et kamera med flere forskjellige måter å koble til en datamaskin.

• Bestemme hvor stor du vil videokamera være. Mindre videokameraer skal være best for portabilitet, men linser er mindre som betyr zoom er mindre. Hvis du forventer å bruke en zoom bør du velge et større kamera.

• Bestemme hvor mye du vil bruke på kameraet. Denne siste sammenligningen kan muligens løse alle dine spørsmål når det gjelder hva kamera å kjøpe.