Nnywellness.com

2007 Suzuki Hayabusa spesifikasjoner


2007 Suzuki Hayabusa spesifikasjoner

Rivaler av svært få motorsykler, 2007 er Suzuki Hayabusa 1300 en av de mektigste sportsmotorsykler i tilværelsen. Denne motorsykkelen er ikke for svak til hjertet, men fordi sin stupbratte vekt og makt gjør det svært vanskelig å håndtere. Som den Suzuki Hayabusa er spesifikasjoner foreslår, kan det ikke være motorsykkelen av valg med mindre noen har flere års erfaring riding 600 og 1000 kubikkcentimeter (cc) sportsmotorsykler.

Motor og girkasse

Som med alle japansk-laget sport sykkel huser 2007 Suzuki Hayabusa en fire motor, betyr at sine fire sylindere i en rett linje, som gir det klassiske høye pitch sport sykkel sutre. Sykkelen navnet antyder, er motorens sylindervolum 1299cc, 300cc mer enn kraftige 1000 klasse sport sykkel. Den 2007 Hayabusa bruker en kjede fra motoren til å kjøre bakhjulet - drivverket, og en seks - trinns girkasse gir motorsykkel racing evne. Motorens komprimeringsforholdet - et mål på volumet i hver enkelt sylinder på bunnen døde center vs topp døde midt-er en 11-til-1. Denne høy komprimering angir at en større mengde luft og drivstoff molekyler kan være klemt inn en mindre mellomrom enn i typiske motorer, gjør motoren kraftigere og krever høyere oktan bensin å fungere optimalt. Motoren mottar drivstoff via en drivstoff injeksjon system, og bruker en flytende kjølesystem.

Brems, dekk og hjuloppheng

Motorsykkelen mottar stoppe strøm fra en dobbel disk bremsevæske i front og en enkelt disk bremsevæske på bakhjulet. I forhold til andre sportsmotorsykler bruker Hayabusa store dekk for å støtte størrelsen. En 120/70 ZR17 dekk foran og en 190/50 ZR17 dekk bak skape en større riding overflaten og bidra til å stabilisere sykkelen når lente seg over. Invertert teleskopisk gafler er på forsiden av sykkelen og tillate Hayabusa å håndtere bedre enn motorsykler med standard støt, og baksiden er støttet av den typiske sport sykkel tosidig eller to-sidig svingarm. Både foran og bak sjokk er fullt justerbar, gjør Hayabusa egnet som en racing sykkel fordi små tilpasninger er ofte nødvendig i racing.

Dimensjoner og vekt

Med en tørr vekt - vekt uten væsker eller bensin - på 478 lbs., de Hayabusa veier i ca 78 lbs. tyngre enn de fleste sportsmotorsykler 1000-klassen. Dens setehøyde er moderat på 31,7 tommer, mens høyden, lengden og bredden på sykkelen er 45.5, 84.3 og 29,1 inches henholdsvis. Akselavstanden er 58,5 inches, ca 1 1/2 inches lenger enn mest 1000-klassen sportsmotorsykler. Dette gjør Hayabusa brukes som en drag racing motorsykkel fordi det pleier å tilbakeholde forhjulet ved høye hastigheter.

Diverse

Produsentens veiledende pris for det 2007 Hayabusa var $11,149 i 2009. Drivstoff kapasiteten er 5.55 galle og tenning type, som med all sportsmotorsykler, er digital. Fargealternativer for 2007-modellåret var svart, rød og blå.